POLİTİKA Haber Girişi : 20 Şubat 2024 21:30

TKP: Yağma ve Talanın Değil, Emekçilerin Urlası

TKP: Yağma ve Talanın Değil, Emekçilerin Urlası
Türkiye Komünist Partisi TKP Belediye Başkanı Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Urla'da "Yağma ve Talanın Değil, Emekçilerin Urla'sı İçin" sloganıyla yola çıktı.

 

MUSTAFA OĞUZ - URLA / MALGACA PAZARI 

 

 

 

Urla Tarihi Malgaca Pazarı'nda bir araya gelen Türkiye Komünist Partisi (TKP) Belediye Başkan Adayı ve TKP Belediye Meclis Üyesi adayları, "İnsanca yaşamak isteyen herkesin sesi olmak için geliyoruz" mesajı verdi. 

 

 

 

 

 

 

Türkiye Komünist Partisi Urla Belediye Başkan Adayı Tuğba Çekici, özlenen başka bir Urla'nın Komünist Belediyecilikle mümkün olabileceğini belirterek "Komünist Belediyecilikte su, ulaşım haktır. Parayla satılamaz. Çiftçiyi korur. İşçi ve emekçi dostudur. Anne ve bebeklerin yanındadır.  Yeşili ve çevreyi korur. Geleceğin gençlerine önem verir. Emeklileri düşünür.  Dürüst ve şeffaftır. Üretimi, sanatı destekler. Tarihi ve kültürel varlıkları korur. Canını müteahhitlere değil, bilimin ışığına teslim eder. Halkla iç içedir "dedi.

 

 

 

 

İşte Urla'nın komünist belediyecilik yapma hedefiyle yola çıkan adayları:

 

 

 

 

TKP Urla Belediye Başkan Adayı Tuğba Çekici

 

 

 

 

TKP Urla Belediye Meclis Üyesi Adayları:

 

 

 


1- Ahmet Refik Sönmez


2- İnan Deniz Bal


3- Emel Rona Çetin 


4- Erol Ebeler 


5- Çiğdem Ergün Karapınar 


6- Hanife Başer


7- Arzu Terzioğlu 


8- Bahriye Pakna 


9- Reyhan Yıldız 

 

 

TUĞBA ÇEKİCİ KİMDİR?

 

 

 

1 Ocak 1992 yılında İzmir'in Ödemiş İlçesinde doğdu. Pamukkale Üniversitesi İşletme Yönetimi ön lisans programını bitirdi ve sonrasında Uşak Üniversitesi İşletme Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Uşak Üniversitesi’nde Finans Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini de tamamlayan Çekici, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde TKP Uşak Belediye Başkan Adayı ve 2023 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde TKP Uşak Milletvekili Adayı oldu.  Çekici, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde ise İzmir Urla'dan TKP Belediye Başkan Adayı oldu. 

 

 

 

 

 

 

TUĞBA ÇEKİCİ'NİN URLA'YA MESAJI: 

 

 

 

 

TKP Urla Belediye Başkan Adayı Tuğba Çekici, Malgaca Pazarı'ndaki buluşma ardından x platformu sosyal medya hesabından yatığı açıklamada Urla'ya ve Urlalılar'a bir başka seçeneğin olduğu daha mesajı verdi.

 

 

 

Aday Çekici şöyle seslendi: "Merhabalar, ben Tuğba Çekici. 16 yaşımdan bu yana siyasi mücadelemi emeğin eşitliğin üzerine kurmuş, bilincimi Türkiye Komünist Partisi saflarında törpülemiş, toplumun üzerine karabasan gibi çöreklenmiş halkın çıkarlarını değil, kendi çıkarlarını gözeten zübüklerin karşısına Urla Belediye Başkanı Adayı emekçi bir kadın olarak olarak dikildim. Urla halkının, rantın ve her türlü kirli sermaye ilişkilerinin pençesinde sıkışıp kalmadıklarını bilmelerini istiyorum. Urla halkı seçeneksiz değildir... Bir seçenek daha var. Komünist Belediyecilik ile insan onuruna yaraşır bir yaşam mümkün. Böyle gelmiş ve böyle gitmeyecek diyen tüm Urlalı yurttaşlarımızı bizlere omuz vermeye davet ediyorum. Oylar TKP'ye."