POLİTİKA Haber Girişi : 20 Şubat 2024 22:53

CHP Urla'da Meclis Üyesi Listesi netleşti

CHP Urla'da Meclis Üyesi Listesi netleşti
CHP Urla'da Meclis Üyeleri için Aday Listesi düğümü çözüldü ve Urla Seçim Kurulu'na aday listesi teslim edildi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Urla'da Selçuk Balkan'ın Belediye Başkan Adaylığı netleşmesi ardından, ilçede mecliste temsil görevi görecek Meclis Üyesi Aday Listesi de netleşti ve Urla İlçe Seçim Kurulu'na listelerin teslimi de gerçekleştirildi. 

 

 

 

CHP'nin Urla Belediye Meclis Üyesi Aday Listesi şu isimlerden oluştu:

 

 

 

 

URLA
 

 

 

 


1- Umut Ergül
2- Devrim Akseki
3- Dinçer Gözmen
4- Hatice Semerci
5- Öztürk Çiçek 
6- Evren Eren
7- Semiha Okumuş
8- Bengisu Ünal
9- Şeref Alpago
10- Levent Özünergin
11- Erbay Ertun 
12- Şener Uyma
13- Ali Rıza Fırat
14- Kemal Ocak
15- Alp Bölükbaşı
16- Ozan Koca
17- Ekin Akdağ
18- Mustafa Özkeskin
19- Emre Özen
20- Cem Şahverdi
21- Serkan Kahraman
22- Berke Ünal 

 

 

 

 

 

 

KÜRSÜDE BAĞIRDI

LİSTEDE İLK SIRAYI KAPTI

 

 

 

Listenin birinci sırasında, CHP İzmir Kongresi'nde ve CHP Kurultayı'nda değişimden yana bir söylemle partililere seslenen İzmir Eski Milletvekili Avukat Sabri Ergül'ün kendi gibi avukat oğlu Umut Ergül yer aldı.  

 

 

 

 

 

PROF.DR DEVRİM AKSEKİ KİMDİR?

 

 

 

 

Listenin ikinci sırasında ise Medicana İnternational İzmir Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doktor Devrim Akseki yer aldı.

 

 

 

1969 yılında İzmir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir’in Urla ilçesinde tamamladıktan sonra, 1985 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıp Eğitimine başladı.

 

 

 

1991 yılında mezun olarak tıp doktoru olan Devrim Akseki, aynı yıl TUS’u (Tıpta Uzmanlık Sınavı) kazanarak, yine Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimine başladı.

 

 

 

 

 

1996 yılında Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olan Dr. Akseki, sırasıyla Dokuz Eylül, Celal Bayar ve Balıkesir Üniversitelerinde öğretim üyeliği yaptı. 2004 yılında doçent, 2010 yılında profesör ünvanlarını alan Dr. Akseki, 100’e yakın ulusal ve uluslararası bilimsel çalışmaya imza attı. Bilgi ve deneyimini artırmak için birçok kez yurtdışında bulundu.

 

 

 

Los Angles-ABD’de ayak bileği artroskopisi (kapalı ameliyatları) ve Roma İtalya’da Artroskopi Diz ve Spor cerrahisi alanlarında aldığı eğitimler bunlardan bazılarıdır. Bölgesel ve Ulusal mesleki derneklerde bir çok kez yöneticilik yapmış ve çeşitli görevler almış olan Dr. Devrim Akseki, mesleki deneyimini özellikle ayak-ayak bileği, diz ve spor cerrahisi ile protez ameliyatları konusunda yoğunlaştırmıştır. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında onlarca panel, kongre ve kursa davetli konuşmacı olarak katılan Akseki, evli ve üç çocuk babasıdır. 

 

 

 

 

MÜTEAAHHİT DİNÇER GÖZMEN ÜÇÜNCÜ SIRADA

 

 

 

Mühendis Oya Gözmen'in eşi, Doktor Çetin Yiğenoğlu'nun damadı Makine Mühendisi - Müteahhit Dinçer Gözmen, pek çok taahhüt işinin yanı sıra aynı zamanda Urla İskele Mahallesi Yorgo Seferis Sokak'taki Adres Balık Restoran'ın işletmecisi olarak biliniyor.

 

 

 

CHP Urla Belediye Başkan Adayı Selçuk Balkan'ın adının karıştığı, Hayati Punar'ın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan ölümlü iş kazasında da, Balkan ile birlikte İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2022/424 Nolu dosya kapsamında, "taksirle bir kişinin ölümü ile bir kişinin yaralanmasına sebep olma" suçlamasıyla birlikte yargılandığı isimler arasında GETA İnşaat Firma Yetkilisi sıfatıyla Dinçer Gözmen de yer alıyor.

 

 

 

Balkan ve Gözmen seçilirlerse, 29 Nisan 2024 tarihinde saat 10.20'de İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde mübaşir tarafından isimleri birlikte anons edilerek yargılanacaklar.   

 

 

 

 

 

E.Ü. SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ ESKİ DEKANI KONTENJAN 

 

 

 

 

Kontenjan adaylar arasında yer alan isimlerden evli ve 2 çocuk babası Prof.Dr. Mesut Önen ise, Ege Üniversitesi  Su Ürünleri Fakültesi Eski Dekanı. 

 

 

 

 

 

ESNAF ODASI KONTENJANI

BALKAN'IN KONTEN'CAN'I OLDU 

 

 

 

 

Kontenjan adaylar arasında yer alan Ali Rıza Duran, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan'ın Yönetim-Denetim Kurulu listesinde yer alan Urla Ümit Mobilya'nın sahibi.