POLİTİKA Haber Girişi : 24 Şubat 2024 12:44

TİP Başkan Adayı Aktaş: Urla'da toplumcu belediyecilik kazanacak

TİP Başkan Adayı Aktaş: Urla'da toplumcu belediyecilik kazanacak
TİP Urla Belediye Başkan Adayı Av. Aytekin Aktaş, STK, esnaf ve pazar ziyaretlerinde, Urla'yı kamucu bir anlayışla hep birlikte yöneteceklerini vurguluyor. Aktaş, "Bu sefer emekçiler kazanacak, halk kazanacak, toplumcu belediyecilik kazanacak" diyor.

 

 

 

 

 

MUSTAFA OĞUZ   -   URLA 

 

 

 

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Urla'da yerel seçimlerde iddialı bir siyasi çalışma yürütmek üzere yola çıktı. Avukat Aytekin Aktaş, TİP Urla Belediye Başkanı Adayı olarak sahada propagandaya başladı.

 

 

 

"Urlalı dostum, aktif yurttaş, ortak akıl ve kolektif üretim mümkün" diyerek, Yarımada'da farklı bir yerel siyaset söyleminin temsilci olma iddiasındaki TİP Urla Belediye Başkan Adayı Aytekin Aktaş, "Değişmek Şart" diye sesleniyor.

 

 

 

Aytekin Aktaş, ekibiyle birlikte Urla'da yöre ve hemşehri dernekleri, sendikalar,odalar,vakıflar, kooperatifler, pazar ve esnaf ziyaretleriyle en aktif siyasi çalışma yürüten isimler arasında yer alıyor. 

 

 

 

 

 

 

ESNAF ZİYARETLERİYLE HEP SAHADA

 

 

 

Urla'da esnaf ziyaretlerine ilişkin dğerlendirmelerde bulunan TİP Urla Belediye Başkan Adayı Aytekin Aktaş, "Üretenin, tedarikçinin dertlerini dinledik. Mevcut ekonomide yerel yönetim imkanlarıyla esnafı nasıl destekleyebileceğimiz üzerine sohbet ettik" dedi.   

 

 

 

 

"RANTA, KAYYIMA VE TALANA KARŞI..."

 

 

 

TİP Urla Belediye Başkanı Aytekin Aktaş, Urla seçmenlerine şöyle sesleniyor:

 

 

"Söz veriyoruz Urla... Bu kenti eşit yurttaşlık bilinci, kamucu bir anlayış ve emekten yana bir duruşla hep birlikte yöneteceğiz! Ranta, kayyıma, talana karşı. Yurttaşa, doğaya, kente hizmet!"

 

 

 

AV.AYTEKİN AKTAŞ KİMDİR?

 

 

 

Yarımada siyasetinin genç yüzü Aytekin Aktaş, 30 yaşında. İstanbul Üniversitesi Hukuk ve İşletme lisansları ile Dokuz Eylül Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku yüksek lisans derecelerine sahip.

 

 

 

2017 yılından itibaren Urla'da avukatlık yapıyor. Yerel, ulusal ve uluslararası meslek ve sivil toplum örgütlerinde insan hakları ve çevre mücadelesi çalışmalarıyla biliniyor. Aynı zamanda İzmir Barosu İnsan Hakları Merkezi Yürütme Kurul üyesi.

 

 

Çeşitli hukuk ve sanat dergilerinin yayın kurulunda yer alan kültür, sanat ve felsefe alanlarında internet yayıncılığı da yapan Aktaş, doğa sporlarıyla da ilgileniyor. TİP bünyesinde siyaset yapan Aktaş, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde TİP Urla Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.