POLİTİKA Haber Girişi : 21 Şubat 2024 13:30

Buca'da Sahada Üstünlükte Öztekin iddialı

Buca'da Sahada  Üstünlükte Öztekin iddialı
31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi Cumhur ittifakı (AK Parti) Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor ve sahada etkileyici bir performans sergiliyor.

 

 

Her gün erken saatlerde seçim maratonuna çıkan ve planlanan ziyaret programları çerçevesinde Buca’yı karış karış dolaşmaya özen gösteren Cumhur ittifakının adayı Adnan Öztekin’in saha performansı rakiplerini gölgede bıraktı.

 

 

 

Sahadaki enerjisiyle Bucalı seçmenin kantarına çıkan Öztekin, günden güne saha performansını artırarak seçim çalışmalarına devam ediyor. Taraftarlarının, rakiplerine göre seçmenle kurduğu samimi iletişim sayesinde başkanlık yarışında epeyce yol kat ettiğini iddia ettiği Öztekin’e ilginin arttığı öne sürülüyor 

 

 

 

 

 

SEÇMENE DOĞRU MESAJ İÇİN PANKART VE AFİŞLER 

 

 

 

 

Buca’da oy kullanacak seçmene en doğru mesajı verebilmek ve sorun yumağı haline dönüştüğü iddia olunan belediye hizmetlerinin anlatılması için Öztekin’in seçim kampanyası kapsamında hazırlattığı pankartlara ve afişlere Buca'nın dört bir yanında rastlamak mümkün.

 

 

 

 

Adnan Öztekin'in adaylığını ve projelerini destekleyen Bucalı yurttaşların, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ne yoğun şekilde başvurmaları sonucu ev, işyeri veya sokaklara asmak üzere afiş ve branda taleplerinin artmış durumda olduğu öne sürülüyor

 

 

 

 

 

 

SEÇİM KAMPANYASI İLERLİYOR, YORUMU 

 

 

 

 

Bu taleplerin artması üzerine seçim merkezinde yoğunluk yaşanırken, vatandaşların gösterdiği ilgi ve destek, Adnan Öztekin'in seçim kampanyasının etkileyici bir şekilde ilerlediğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

 

 

 

 

 

Özellikle Buca'da sokak araları, caddeler ve ana arterlerde, apartmanların balkonları ve evlerin pencerelerine asılan afiş ve pankartlar, Öztekin’in sahada da üstünlüğü koruduğu görüntüsünü veriyor. 

 

 

 

 

 

 

Öte yandan Cumhur İttifakı’nın Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin'in seçmenle bir araya geldiği her buluşmada çok samimi tavırları da Buca'daki seçmen üzerinde etkileyici olabiliyor.

 

 

 

 

 

 

AK Parti Buca Belediye Başkan Öztekin'in sahada gösterdiği iddia olunan üstünlük vesilesiyle, kampanyadaki yoğunluk ve vatandaşlardan gördüğü desteğin büyüklüğünün dalga dalga yayıldığı, destekçilerince öne sürülüyor.