GÜNDEM Haber Girişi : 25 Mart 2022 23:18

Putin'in Zihnini Okumak...

Putin'in Zihnini Okumak...
Günel Eskisarı, 'harita okumaları'nda bu yazının konusu Putin... Eskisarı, astrolojik tarih ve gündem analizleriyle www.ozlemhaber.com internet sitemizde sizlerle olmayı sürdürecek.

PUTİN’İN ZİHNİNİ OKUMAK

 

 

Tüm dünyanın aktif gündemi olan Rusya Ukrayna savaşını tarih sayfalarında uzun yıllar okuyacak gibiyiz. Artık savaşların virüslerle teknolojiyle olmasından korkarken bir sabah uyandık ve zavallı Ukrayna halkı bombalarla işgal altında. Önce hiçbirimiz inanamadık bu savaşa, birkaç gün içinde müzakere yapılır ve ateşkese geçilir diye düşündük.

 

 

Günler geçtikçe ateşkes bir yana daha da karıştı ortalık. Görsel medyada şahit olduğumuz Ukrayna halkının çaresizliği yoksulluğu, ekmeğe suya ulaşımı dahi lüks olması bizleri yediğimiz ekmekten utandırıp, insanlığımızı bir kez daha sorgulattı.

 

 

Savaşın gündemiyle birlikte pek çok yerde Rusya-Ukrayna, Putin-Zelensky hakkında astrolojik analizler öngörüler karşıma çıkar oldu. Bende olaya farklı bir açıdan bakalım istedim ve Putin’in ilk Başbakan olduğu gün ve Rusya’nın doğum haritasını birlikte analiz ettim.

 

 

Rusya’nın kuruluş tarihi ve saati hakkında farklı bilgiler dolaşıyor. Benim ulaşabildiğim en güvenilir kaynak, kuruluş saatini 12:45 olarak göstermiş. O nedenle bu veri üzerinden haritamızı inceliyoruz.

 

 

 

 

 

 

Putin 1999 yılında başbakan olarak göreve başladığı ilk gün niyeti neydi?

 

Halk onu nasıl karşıladı?

 

Gökyüzü ne vaat ediyordu?

 

 

Putin’in geçmişten bugüne yaptığı hamlelere bakıp astrolojik olarak incelediğimizde gökyüzü hep ondan yanaymış gibi duruyor.

 

Putin’in astrolojiden ciddi anlamda yararlandığı söylentilerini doğru çıkaracak kadar yıldızlarla arası iyi. Ve hatta bir başka söylentiye göre kendisi de astrologmuş. Bilemeyiz…

 

 

Politik analizler yaparken astrolojide kullandığımız gezegenlerin ve evlerin anlamları klasik astrolojiye göre farklılıklar gösterir. Yorumun anlaşılabilir olması için en basit şekliyle aktarmaya çalışacağım.

 

 

Haritamızda ilk gözüme çarpan Aslan burcundaki 5. Evde Güneş’in Ay ile kavuşumu. 5. ev astrolojide kahramanlar, halkın moral motivasyonu, ünlüler, ödüller vb. olduğu alandır. Güneş halkın liderini temsil ediyor. Yani Putin’in başbakan olması onu halkın gözünde beklenen özlenen yeni bir kahraman, kurtarıcı, gözü kara bir lider durumuna getirmiş. Bir de Venüs’ün Retro (geri) harekette olması durumu var. Güneş’e eşlik ediyor ve Ay’la partal kavuşum yapıyor. Halkının beklentisi olan barışçıl eylemlerinde pek de olumlu gözükmüyor bu durum.Halkın gözünde bir kahraman belki ama barışçıl bir yapıya sahip olmadığını o günde halkı biliyormuş zaten.

 

 

10.evde yeni kurulan Putin iktidarının kendisini görüyoruz. Bu evde Kova burcunda oluşan Neptün ve Satürn kavuşumu devlet idaresinde tamamen yeni, marjinal ve hatta sil baştan bir politik hareketlenmenin işareti. Çok keskin radikal kararlar ile ülkenin yönetimine geçmiş. İktidarını sağlamlaştırmak içinde çok kişiyi gözünü kırpmadan harcamaya hazır bir pozisyonda. Geçen bu süreçte Putin yönetiminin Rusya içinde nasıl disiplinli bir yapılanmayla ülkelerini idare ettiklerine şahit olduk zaten.

 

 

6. ev toplum düzenini temsil ediyor. Rus mafyasının ülke üzerinde ve hatta ülkenin kuruluş politikasında ne kadar güçlü olduğunu, siyasiler ile ne kadar girift olduklarını hatırlarsınız. Akrep burcundaki 6.ev de bulunan Pluto bu tarz karanlık güçleri temsil ediyor. Üstelik Akrep son derece gizli saklı derin olanı ifade eder. Anlaşılan o ki Rusya’nın kuruluşunda son derece güçlü mafya yapısı var haritada.

 

Hemen tepesindeki Mars, Putin’in onlarla verdiği mücadele, fiziksel eylemleri anlatıyor. Her ne kadar Putin içinde bu tür faaliyetleri desteklediği yazılıp çizilse de harita göstergelerine göre onlara savaş açmış gibi gözüküyor. Belki de eskilerle mücadele edip kendine göre yeni güçler yaratmış da olabilir. Ne de olsa Putin bu, şiddet, kan, eziyet seviyor adam…

 

Halkın gözünü boyamak için de bir oyun olabilir. Kesin bir şey söylemek zor çünkü akrep doğası gereği bu durumlara müsait.

 

 

Son olarak Boğa burcunda olan 12. Evdeki Satürn’ün destek açısı yaptığı Kuzey Ay Düğümü bağlantısına bakacak olursak belli ki Putin, devlet yönetimi içinde topraklarını çoğaltmaya yönelik tüm kararlarını, dünyada iz bırakacak şekilde önceden ince ince planlayıp programlamış.

 

 

İçinde biriktirdiği yıkıcı gaddar gücün temelleri o günlerde atılmış.

 

Bu günün geleceği o günden belliymiş!

 

 

Putin’in Rusya tarihinde ilk başbakanlık makamına geçtiği günün gökyüzü verilerini çok kısa inceledik. Şansı mı yaver gitmiş yoksa gerçekten astroloji ile yakın temas halinde mi Putin?

 

 

Bunları hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Niyet baştan kötü olduktan sonra pek bir şeyin de önemi yok aslında. Bu savaş elbet bitecek ve yine hafızalarımızda anne babasız kalan çocuklar, ağlayan korkmuş çocuklar, okul bahçesi yerine sığınakta oynamaya mecbur bırakılan ve hatta sığınakta doğan bebeler kalacak.

 

 

Ukrayna halkının yaraları kolay kolay kabuk tutmayacak, belli…

 

Tarih de hep tekerrür halinde, o da belli… Eee, zaten insan hafızası bir varmış bir yokmuş misali…

 

 

O zaman bu yaşananlar gökyüzündeki kayıt defterinde ipotekli…

 

 

Sevgi ve saygılarımla.

 

 

Günel ESKİSARI