POLİTİKA Haber Girişi : 09 Eylül 2021 14:58

"Çalışacağız ve Kazanacağız"

İYİ Parti BUCA İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun, çalışmaları hakkında internet sitemize özel açıklamalarda bulundu.

Buca doğumlu genç yaşta siyasette sorumluluk alan İzmir Türk Koleji ve İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu, İYİ Parti BUCA İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun, çalışmaları hakkında internet sitemize özel açıklamalarda bulundu.

 

13 BAŞKAN YARDIMCISI BUCALI 

 

Başkanı Gamze Bilgen Torun, “13 Başkan Yardımcımın hepsi Buca doğumlu ve ilçenin sorunlarını sokak sokak biliyoruz. İlçe Başkanlığı görevim dışında İzmir İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım, Kadın Adayları Destekleme Derneği’nde aktif çalışmalarda bulundum” dedi. 

 

YÖNETİM KURULUNUN YARISI KADIN 

 

Kadınların siyasette daha aktif bir rol alması gerektiğini vurgulayan Torun, “İYİ Parti ilçe Başkanı olarak görev yaptığım Yönetim kurulumuzun yarısı kadınlardan oluşuyor. Kadınların her kapıyı açacak bir potansiyeli var, her gün sahada çalışıyoruz, kapı kapı dolaşıyoruz, kadın ekibi güçlü olursa, çok büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyoruz. Dünyada kadının siyasette temsili demokrasi adına kritik bir noktada ve biz de bunu çok önemsiyoruz" dedi.

 

"YÜKSELİŞİMİZ KAÇINILMAZ"

 

 

İYİ Parti'de büyük bir yükseliş olduğuna dikkat çeken Başkan Gamze Bilgen Torun, şunları söyledi: "Halk bizim demokrat, kalkınmacı bir yol izlediğimizin farkına vardı. Bir de siyasi bir boşluk var. Bu nedenle, yeni partiler de kuruldu. Ancak en anlamlı bir şekilde sürecin altını dolduran İYİ Parti şu anda. Genel başkanımızın dik duruşu, sürekli sahada oluşu ve teşkilatların da genel başkanına uyumlu şekilde sürekli insanlarla iç içe oluşumuz yükselişimizi kaçınılmaz kılıyor."

 

"ÇALIŞACAĞIZ VE HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ"

 

Pandemi nedeniyle parti çalışmalarının bir dönem yavaşladığını belirten Başkan Torun, “Partili partisiz her kadını bir araya getirecek projeler hazırlıyoruz.  Buca’ya önem veriyoruz, ittifak ortağımız partinin İlçe Başkanının bir kadın olması, ortak çalışmalarımızda daha kolay ve uyum içinde olmamıza pozitif etkide bulunuyor. Bu dönem sosyal yardımlara ağırlık verdik; gıda kolisi, nakdi yardımlar yaptık. Sosyal sorumluluk projeleri ağırlıklı çalışıyoruz. Yerel yönetim anlayışımız, çözüm - sonuç odaklıdır. Yaptığımız çalışmalarımızın neticesini sandıkta alacağımıza inanıyorum, İlçemizde sürekli esnaf odalarını ve sivil toplum kuruluşlarını geziyoruz. İktidar partisinden bir bıkkınlık olduğunu görüyoruz. Şu anda Buca’da sahalarda olan tek parti İYİ Parti diyebilirim. Partimize büyük bir teveccüh var. Kurulduğumuz ilk zamanlar kendimizi anlatırken çok zorluk çektik. Ancak şimdi Buca’da insanlar pırıltılı gözlerle bize bakıyor, kapılarını açıyorlar ve korkmadan üye olmak istediklerini söylüyorlar. Buca’da doğmuş, Buca’nın evladı bir kadın ilçe başkanı olarak, tüm yönetim kurulu üyelerimle çalışarak hedefimize ulaşacağız” dedi.