POLİTİKA Haber Girişi : 18 Haziran 2020 10:30

AK PARTİ BUCA YENİ YÖNETİM ONAYLANDI

AK PARTİ BUCA YENİ YÖNETİM ONAYLANDI

AK Parti Buca’da Yeni Yönetim Kurulu listesi açıklandı

YENİ YÖNETİM ONAYLANDI

Murat Yeşiltay Başkanlığındaki  AK Parti Buca İlçe Yönetimi, AK Parti İzmir İl Başkanlığı ve Genel Merkez’den onay alarak göreve başladı.

Konuyla ilgli olarak açıklamada bulunan Buca İlçe Başkanı Murat Yeşiltay, “Buca da, yeni bir dönem yeni bir heyecan yeni bir soluk ve büyük bir şevk ile, Ak Partimizin gücü ve inandığımız tüm değerler ile birlikte,  Buca’dan yakacağımız meşale ile hem Buca’yı  hem de  İzmir’i  kucaklayarak, 2023 hedeflerimize hızlı adımlar ile koşacağımıza inanıyorum.” dedi.

Oluşturdukları Yönetim Kurulu listesinin Anadolu coğrafyasının tüm topraklarının harmanı olduğunu söyleyen Başkan Yeşiltay, “Geçmiş yönetimlerde görev almış parti teşkilatımız mensupları ile birlikte, aramıza yeni katılan arkadaşlarımız özellikle sivil toplum örgütleri

temsilcileri ve yeni yüz, yeni soluk neferlerimiz var. Genç bir listeye sahibiz.  Dolayısıyla gücümüz taze kanımızdandır. Birlik ve beraberliğimizden doğan güç ile gece gündüz çalışarak, azim ve kararlılık ile davamızı hak ettiği yere taşıyacağımızdan hiçbir şüphem

yoktur. ”diye konuştu.

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Adnan Öztekin, Aykut Armağan, Ayşe Savat, Battal Dönmez, Celal Selik, Emrah Bulut, Ercan Geçgel,  Faik Kırdağ, Gülşah Özeler, Habip Sak, İsmail Düzdaş, Kemal Bayandur, M. Metin Yardımcı, Mehmet Beceren, Mete Başer, Murat Şahinler, Necmi Dinç, Nuran Koldan, Nurettin Akmeşe, Nuri Akış, Oğuz Sağıl, Rahmi Uludağ, Seçkin Aktürk, Sevda Gündüz, Sıraç Demir, Şerafettin Gücü, Ümit Toker, Yurdagül Aksoy, Zülal Özturan.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri de şu şekilde sıralanıyor:

Sonay Uygur, Mehdi Yanık, Eyüp Güney, Kadir Genel, Yurdagül Yaşar, Taştan Yalçın, Sadi Kır, Emel Değerli, Savaş İpek, Ahmet Gökçe, Murat Özekin, Samet Uztemur, Muharrem Yurt, Cevat Aygül ve Hicri Al.