YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 16 Haziran 2020 19:21

Buca'da "Esnaf Masası" kuruldu

Buca'da

Buca'da "Esnaf Masası" kuruldu

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, esnafların dilek, talep ve yaşadıkları sorunların belediye bünyesinde kurulan ‘Esnaf Masası’ aracılığı ile çözüme bağlanacağını söyledi.

Başkan Kılıç, İletişim kopukluğunun yanlış anlaşılmalara sebep olduğunu bu neden ile esnaflar ile İletişimi etkili bir hale getireceklerini belirterek uzun yıllardır Buca siyasetinin önemli isimlerinden ve ilçede Esnaf Odası Başkan vekili ve şu anda Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi 45 yıl esnaflık yapan Necati İmam’ı Esnaf Masası’nın başına getirdiklerini söyledi. İzmir için Buca’nın avantajları bulunduğunu ifade eden Başkan Kılıç “Esnafımızın sorunlarını çözecek, bir arabuluculuk gibi hizmet verecek, aynı zamanda esnafa vizyon katacak, yeni yatırım ve ticaret alanlarıyla ilgili yön verecek bir esnaf masası kurduk. Esnaf Masası Devlet destekleriyle ilgili bilgiler de verecek. Esnaflarımızın sorunlarını, esnaftan gelen bilgi ve önerilerin ışığında çözeceğiz. Kent merkezlerini canlandıracağız. Esnaf ile belediye arasında köprü olacak bu masamızın, başkanı Necati İmam’a yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Hem esnafın hem de belediyenin ortak temsilcisi olduğunu dile getiren Necati İmam Buca’nın sorunlarını biliyorum çözüm için çalışacağını belirterek esnafımızla daha sağlıklı bir bağ kurup, taleplerine hızlı bir çözüm bulacağız.  Buca’nın en büyük ailesi olan esnaf ailesinin sorunları ile ilgili Esnaf Masası’nın bir çözüm noktası olmasından dolayı çok önemli bir görevi üstlendiğini ifade eden Necati İmam Başkan Erhan Kılıç'ın yönetim vizyonuna yakışır çalışmalar yapacaklarını ifade etti.