POLİTİKA Haber Girişi : 13 Nisan 2018 18:20

“YILLARDIR ISITILIP ÖNÜMÜZE SUNULAN YEMEK…“

“YILLARDIR ISITILIP ÖNÜMÜZE SUNULAN YEMEK…“
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Samimi olsaydı projeyi ulaşım master planına eklerdi” dedi.

“Ağzıyla söylediğini kalbiyle hissetmiyor”

“Projelerimizi görene kadar havuç vermeye devam edeceğiz”

Aziz Kocaoğlu’nun Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Körfez Geçiş Projesi için sarf ettiği, ‘Ben belediye başkanı olarak ilan ediyorum. Buyurun yapın’ sözlerini samimiyetsizlik olarak değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Samimi olsaydı projeyi ulaşım master planına eklerdi” dedi.

2017 yılı faaliyet raporunun görüşüldüğü meclis toplantısında Başkan Kocaoğlu’nun yaptığı konuşmayı eleştiren Şengül, “AK Parti grubundan gelen eleştirilere yanıt verirken merkezi hükümetin İzmir’e yatırım yapmadığından yakınan Kocaoğlu’na hükümetimizin İzmir projelerini görene kadar bu tavsiyede bulunmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

“YILLARDIR ISITILIP ÖNÜMÜZE SUNULAN YEMEK…“

4 yıldır bütçeye eklenip hiçbir faaliyette bulunulmayan projelerin olduğuna dikkat çeken Şengül, “Bu durum yıllardır ısıtılıp önümüze sunulan yemek havası vermektedir. Kendisi sürekli İzmir’e yatırım yapıldığından bahsediyor fakat belediye bütçesine oranla ortada herhangi bir proje göremiyoruz. Bütçenin yatırımlara harcanan kısmını yeterli düzeyde tutamıyor, bu da yetersiz kalınca topu hükümete atıyor” ifadelerini kullandı.

“AĞZIYLA SÖYLEDİĞİNİ KALBİYLE HİSSETMİYOR”

Aziz Kocaoğlu’nun İzmir Körfez Geçiş projesi için, ‘Ben belediye başkanı olarak ilan ediyorum. Buyurun yapın’ sözlerinin samimiyetine inanmadığını söyleyen Şengül, “İzmir’e hizmet etme konusunda samimiyetini İzmirli hemşerilerimize söylediği tek bir cümleyle değil, hareketleriyle kanıtlamalıdır. Ben Sayın Başkan’ın bu konuda da samimi olmadığını düşünüyorum. Zira ağzıyla söylediğini kalbiyle hissetseydi bunu ulaşım master planına ekler ve projenin gerçekleştirilebilmesi için destek verirdi” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.