YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 24 Mart 2018 11:24

Yaşlıların dansı

Yaşlıların dansı
Güzelbahçe Kent Konseyi Çevre ve Çalışma Grubu, ilçedeki dokuz sivil toplum kuruluşunun katılımıyla Yaşlılar Haftası nedeniyle ilçedeki yaşlılar arasında dans festivali düzenledi.

Yaşlıların dansı

Güzelbahçe Kent Konseyi  Çevre ve Çalışma Grubu, ilçedeki dokuz sivil toplum kuruluşunun katılımıyla Yaşlılar Haftası nedeniyle ilçedeki yaşlılar arasında dans festivali düzenledi.

Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, Güzelbahçe Kent Konseyi Başkanı Ozan Parlar ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı.Dans gösterilerinden önce konuşma yapan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce,  “Yaşlılara hepimizin saygı duyması gerekir. Çünkü onlar bizden daha tecrübeli ve onlar bizden çok daha fazla Atatürk’e ve cumhuriyete bağlılar” dedi.Kent Konseyi Başkanı Ozan Parlar da “İnsanların hayalleri varsa yaşlı değildir ve yaşlanmazlar. İnsanlar ne zaman hayal kurmaktan vazgeçerse o zaman yaşlanır. Bu nedenle yaşlanmamak için hayal kuralım” dedi.Kent Konseyi Çevre ve Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Dr. Aysel Gürsoy da  Güzelbahçelilerin aktif yaş aldığını ve özellikle Alzheimer’i ötelediğini söyledi.Etkinlik kapsamında kısa film gösterildi, halk danslarının yanı sıra tango ve klasik dans gösterileri yapıldı. Katılımcılar  hep birlikte Thai – Chi Dansı yaparak etkinliğe son verildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.