GÜNDEM Haber Girişi : 19 Temmuz 2021 13:30

Turan Yazgan, Kurban Bayramı mesaj yayımladı.

Turan Yazgan, Kurban Bayramı mesaj yayımladı.

Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı

Turan Yazgan, Kurban Bayramı mesaj yayımladı.

Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Yazgan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Esnaf Sanatkarların ve tüm islam aleminin bayramını kutladı, korona virüsten dolayı tedbirli davranmalarını istedi.

Bayramların birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu vurgulayan Başkan Yazgan, mesajında şu ifadelere yer verdi :

“Kurban Bayramı'na bir kez daha kavuşuyor olmanın manevi hazzı ve mutluluğu içerisindeyiz. Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam alemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir. Bizler de bu fırsatı kendi adımıza çok iyi değerlendirmeli; gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olmalıyız.

Korona virüs salgınından dolayı tedbirlerle dolu bir bayramı eda edecek olmaya hazırlansak da, bayramı eski bayramların heyecanıyla yaşamanızı diliyorum. Bayramda kalabalık bayramlaşma törenleri yapmayalım. Gerek kurban kesimi sırasında gerekse sonrasındaki aile ziyaretlerinde sosyal mesafe, maske takma ve kişisel hijyen kurallarına uyulmasını önemle rica ediyorum. Çünkü korona virüs tehdidi hala yakınımızda. Virüsten korunmak, sevdiklerimizin ve tüm insanların sağlığı için pandemi ile ilgili tedbirlere dikkat edelim.

Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde yaşandığı bayramlara kavuşmak dileğiyle, tüm üyelerimizin, hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve sıhhatler diliyorum.”