KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 08 Eylül 2016 11:36

Torbalı'da sünnet şöleni

Torbalı'da sünnet şöleni
Torbalı Belediyesi, 7 Eylül Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında yoksul ailelerin çocuklarına yönelik sünnet şöleni düzenledi

Bu yıl ikincisi düzenlenen şölende, 5-12 yaş arası 115 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet çocuklarının kıyafet ve hastane dahil tüm masrafları Torbalı Belediyesi tarafından karşılandı. Torbalı Belediyesi tarafından işletilen Hipodrom Kafe'nin bahçesinde düzenlenen etkinliğe aileler de yoğun ilgi gösterdi. İlçenin önde gelen bürokratlarının da katıldığı sünnet şöleninde çocuklar için eğlence parkı kuruldu, illüzyon gösterileri yapıldı. Yüzlerce kişiye tavuklu pilav dağıtılırken sünnet çocuklarına da birer saat hediye edildi.

"İNŞALLAH DÜĞÜNLERİNİ DE GÖRÜRÜZ"

Etkinliğe katılanlara hitaben bir konuşma yapan torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, sünnet şöleninin tam bir bayram havasında geçtiğine değinerek, "Sünnet, dinimizin önemli bir vecibesidir ve her erkek çocuğu için de özel bir anlam taşır. Bu yıl ikincisini düzenledik ve sünnet şölenimiz gelenekselleşme yolunda. Sizin için muhteşem bir organizasyon hazırladık. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha güzelini sunarız.Çocuklarımız bizler için çok değerli, onları böyle mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Sünnetlerini yaptırdığımız bu çocuklarımızın inşallah düğünlerinde de beraber oluruz." dedi. Başkan Görmez, sünnet çocukları ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.