POLİTİKA Haber Girişi : 27 Nisan 2018 17:13

SEÇİM İŞBİRLİĞİ

SEÇİM İŞBİRLİĞİ
İyi parti İlçe Başkanı Fikret Aktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İYİ Parti CHP’yi ziyaret etti

İyi parti İlçe Başkanı Fikret Aktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette İyi Parti Başkan ve Yönetim Kurulunu CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ ve partililer karşıladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ İYİ parti ilçe Başkan ve yönetim kurulunu ağırlamaktan memnun olduklarını belirterek önümüzde çok önemli seçim var tekrar parlamenter rejime dönülmesi ve Cumhuriyet değerlerinin korunması için tarihi seçim için Buca İlçe örgütü olarak hazırız tüm sandıklarda sandık sorumlularımız, okullarda kat ve okul sorumlularımız hazır İyi Parti’den gelecek arkadaşlara da müşahitlik görevi verebiliriz. . Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler Türkiye’nin iyi yönetilir olmasını, demokrasi ve adaletin iyi işlemesini istemekteyiz, Mustafa Kemal, Cumhuriyet, Adalet ve demokrasi de ortak noktada buluştuğumuz tüm siyasi partilerle bir arada olmaktan mutlu oluruz, bizim temel amacımız Mustafa Kemal ve Cumhuriyetin temel değerlerini korumak kollamak ve savunmak olduğunu söyledi. İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Fikret Aktaş, “Bir partinin kaderi bir devletin ve milletin kaderi olamaz. Bu böyle oluyorsa bu bir milli güvenlik sorunudur. Biz diyoruz ki partiler bintanedir, devlet bir tanedir. 16 yıldır iktidarda olan AK Parti devleti böldü vatandaşları ayrıştırdı bu ayrışmaya son vermek birlikte olmak için iki ayrı partide olsak amacımız bir olmalı ve bu amaç için 24 Haziran seçimlerinde işbirliğine hazır olduklarını ifade eden Aktaş yalan ve aldatılan siyasete son vermek için çaba gösteriyoruz. Yeni kurulan İYİ Parti üzerinde oynanan oyunlar var, seçime sokulmasını engellenmeye çalışılan İyi Parti için CHP’nin yaptığı Türk Demokrasisi için çok önemli bu davranışınız nedeniyle CHP’nin demokrasimize verdiği mücadele ve destek için çok teşekkür ederim dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.