GÜNDEM Haber Girişi : 16 Kasım 2016 21:57

Polisliğe rekor başvuru

Polisliğe rekor başvuru
Emniyet Genel Müdürlüğü, 10 bin yeni Özel Harekât Polisi ilanına 2 Kasım'dan itibaren 285 bin kişinin başvurduğunu açıkladı.

Emniyet teşkilatına 10 bin yeni Özel Harekât Polisi alınacağının açıklanması üzerine, 2 Kasım tarihinden itibaren ilana 285 bin kişi başvurdu. Emniyet Genel Müdürlüğü, yoğun ilgi üzerine bir duyuru paylaştı:

"15 Temmuz gecesi, FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimine karşı hiç düşünmeden sokaklara dökülerek milli iradeyle seçilmiş meşru otoritenin emrinde görev yapan güvenlik güçlerimizle birlikte canları pahasına var gücüyle demokrasi mücadelesi veren Türk Milleti gücünü bir kez daha tüm dünyaya göstermişti.

Son olarak terörle mücadele başta olmak üzere vatanımızı her türlü tehlikeden korumaya kendini adamış kahraman Özel Harekat Polislerimizin arasına yeni katılacak olan 10.000 kişiden biri olmak için, 02/11/2016 tarihinde başlayan başvuruya 285 binlik rekor müracaatta bulunan vatandaşlarımız Teşkilatımızın yanında olduğunu bir kez daha hissettirmiştir.

Bu yoğun ilgiyle bizlerin moral ve motivasyonunu artırarak cesaretlendiren yüce milletimizin fedakar evlatlarına şükranlarımızı sunarız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Al Jazeera

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.