POLİTİKA Haber Girişi : 27 Mart 2024 17:36

NEZİR PROJELERİNİ TANITTI

NEZİR PROJELERİNİ TANITTI

NEZİR PROJELERİNİ TANITTI

İyi Parti Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir 50 Yılın izinde Buca’nın geleceği adı altında projelerini kamuoyu ile paylaştı. Nezir projelerini Kent odaklı ve sosyal sorumluluk projeleri olarak iki başlıkta topladı. Nezir titizlikle hazırladığımız projeler 5 yıllık değil 50 yıllık vizyon projelerdir dedi. Nezir’in kamuoyu ile paylaştığı projeler.

KENT ODAKLI PROJELER

Demokrasi meydanı projesi, Işılay Saygın Meydan projesi, Eski Tren yolu(Tranvay) projesi, Kız Kulesi düzenleme projesi, Çok amaçlı salon ve kongre merkezi, Ova merkezli spor, nikah salonu ile yüzme havuzu, Ova Bölgesi kentsel dönüşüm projesi, Dumlupınar sanat sokakları, Kaynaklar Kültür merkezleri, Açık kapalı sinema salonları 9 Eylül panorama projesi, Havuz ve Aqua park, Spor kenti Buca projesi, Cep ve köy pazarları, Gece pazarı, Markalar sokakaları projesi, Trafik eylem planı.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELER

Eğitim odaklı toplum merkezleri projesi, Köy enstitüsü projesi, Yeşil ev koca çınarlar projesi, Üretici Kadınlar Kooperatifi, Engelli merkezi, Can dostlarımızı sahiplenme projesi, Çocuk dostu kent Buca projesi, Akademiden kariyere projesi, Şeffaf ve verimli Belediye yönetimi, Sürdürülebilir kent Buca projesi, Çatı bahçeleri, Şirinyer çevre düzenlemesi, Eski Cezaevi Buca park) projesi, Kampüs Kaynaklar yaya projesi, Nif Dağı ekstrem spor ve rekreasyon merkezi projesi.

İyi Partili Suat Nezir ‘Ulaşılabilir Belediyecilik’ anlayışıyla hayata geçireceği projeleri ve hizmetler Buca’nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için hazırladıklarını ve çok boyutlu olduğunu vurgulayan Suat Nezir, aday sürecine tüm inanmışlığıyla çıktığını da ifade etti.