YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 14 Haziran 2016 11:50

Minikler Başkan'ı sorularıyla terletti!

Minikler Başkan'ı sorularıyla terletti!
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Muzaffer Taşdemir İlkokulu 4. sınıf öğrencilerini makamında ağırladı.

Öğrenciler, "Yerel yönetimler" konulu ödevleri kapsamında Başkan Karabağ'a farklı sorular yönetti. Başkan Karabağ, "Başkanlığım dönemindeki en keyifli röportajı sizinle yaptım" dedi. 


Muzaffer Taşdemir İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Başkan Karabağ'a, "Belediye başkanı almaktan dolayı memnun musunuz?", "Bu göreve nasıl başladınız?", "Belediyecilik anlayışınızda nelere önem veriyorsunuz", "Siyasete yönelmenizde neler etkili oldu?", "İnsanlar ne gibi sorunlardan sizden yardım istiyor?", "Bayraklı size neyi ifade ediyor" gibi çok sayıda soru yönetti. Başkan Karabağ, çocukların tüm sorularını içten bir şekilde yanıtladı.



ÇOK ÇALIŞIN BİZE YETER


Başkan Karabağ, çocuklar ve gençler için çok sayıda kurs düzenlediklerini belirterek, "Bu kurslarımızı sizi ve arkadaşlarınızı da bekliyorum. 14 mahallemizde kütüphanemiz var. Bu kütüphaneler sizler için. İstediğiniz kitabı burada bulup geri getirmek şartıyla alabilirsiniz. Bayraklı'da kentsel dönüşümle beraber boşalacak alanlara sizlerin kullanması için oyun alanları, parklar yapacağız. Dönüşüm çalışmalarını başlattık. Bizim sizden tek bir isteğimiz var. O da derslerinize çok çalışmanız. Ben, Bayraklı'da gecekonduna büyüdüm. Çalıştım, kazandım ve sizin belediye başkanınız oldum. Sizler de çalışıp belediye başkanı olabilirsiniz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.