POLİTİKA Haber Girişi : 10 Mayıs 2016 00:03

Meral Akşener'e Kırat'tan 'gel başımıza geç' teklifi!

Meral Akşener'e Kırat'tan 'gel başımıza geç' teklifi!
MHP'de taşları yerinden oynatan Meral Akşener'e merkez sağdan ilk ciddi teklif geldi. Eğer MHP'de kongre olmazsa Akşener ve arkadaşları için rota bu yeni adrese dönebilir

BÜNYAMİN DOBRUCALI /

Merkez sağdan gelmiş bir siyasetçi olarak MHP'de liderlik mücadelesi veren Meral Akşener'in B Planı da ana hatlarıyla belli olmaya başladı. MHP'de olağanüstü tüzük kurultayı için Yargıtay'dan çıkacak karar öncesi Meral Akşener'e somut teklif Doğru Yol Partisi'nden geldi. DYP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Güral tarafından iletilen teklife sıcak bakan Meral Akşener ''bana bir ay süre verin. Bu arada illerde örgütlenmenize devam edin. Sağlam durun' sözleriyle karşılık verdiği öğrenildi.

ANAP, DEMOKRAT PARTİ VE DYP BİR ARADA MI?

Meral Akşener'in kendilerine açık kapı bıraktığına işaret eden DYP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Güral, 'MHP'deki kongre süreci netleşmeden bir adım atılmasını beklemiyoruz. Ben teklifimi iletirken, Anavatan Partisi, Demokrat Parti ve Doğru Yol Partisi bir araya gelsin, merkez sağda bir oluşum olsun şeklinde dile getirmiştim. Şu ana kadar 32 ilde örgütlenmemizi tamamladık. İzmir'de de hızla örgütlerimizi ilçelere yayıyoruz. Çalışma tempomuzu arttırdık' diye konuştu.

6 İLÇEYE ATAMA TAMAM

Parti olarak seçimlere grime hakkı bulunan DYP Meral Akşener rüzgarının ardından İzmir'de örgütlenme temposunu arttıran adımlar attı. DYP'de Buca İlçe Başkanlığına Metin Çağrı, Gaziemir İlçe Başkanlığına Bülent Uygur, Karabağlar İlçe Başkanlığına Sivas Aydın, Güzelbahçe İlçe Başkanlığına Celal Ertuğrul, Konak İlçe Başkanlığına Haşim Şar ve Çiğli İlçe Başkanlığına Haluk Yavuzdoğan atandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Haluk 01 Ocak 1970 02:00

    Hayırlısı olsun inşallah Sayın Meral Hanımın önüne artık kesemezler. Çünkü onun arkasında inançlı bir Ülkücü ordusu var.

  • bedirhan GÖKSU 01 Ocak 1970 02:00

    ege vatanseverler derneği başkanı sayın Haşim ŞARında sizlerle ve dyp konak ilçe başkanı olmasına gönülden sevindik Allah yar ve yardımcınız olsun

  • Remzi Bekdemir 01 Ocak 1970 02:00

    SAYIN MERAL AKŞENER NERDE BİZ ORDAYIZ..Ancak MHP .BiZ Eski Ülkücülerin ana ocağı.Rahmetli BAŞBUĞUMUN kurduğu partidir.chp ya alternatif birçok parti kurdular ama sadece chp hayatta.Bunları dikkate almak lazım.Mhp da Bahçeli gidecek inşallah seyredelim.