GÜNDEM Haber Girişi : 25 Kasım 2016 11:54

Küçük kalbi dayanamadı

Küçük kalbi dayanamadı
Cinsel istismar mağduru dokuz yaşındaki çocuk, kalp krizinden yaşamını yitirdi
İzmir'de istismara maruz bırakılan dokuz yaşındaki çocuk, yaşadığı stres nedeniyle, duruşmadan iki gün önce kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Bornova ilçesinde Kızılay mahallesinde yaşayan 56 yaşındaki T.Ç., 29 Temmuz'da evlerinde torunuyla oynayan dokuz yaşındaki Y.K.'yı oyuncak bebek alacağını söyleyerek birden fazla kez istismar etti.

Tutuksuz yargılanıyor!

Y.K. daha sonra olayı annesine anlattı. T.Ç. hakkında İzmir 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'çocuğa cinsel istismarda bulunmak'suçundan dava açıldı. T.Ç., tutuksuz yargılanıyor.

Yaşadığı strese dayanamadı

Olaydan sonra travma yaşayan Y.K., 21 Kasım'da kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Davanın 23 Kasım'da yapılacak ilk duruşması da bu nedenle ertelendi.

Duruşmada pedagog eşliğinde ifade verecek olan Y.K., T.Ç. ile karşılaşacak olması nedeniyle büyük korku yaşadı. Y.K., olayın ardından okula hiç gitmedi, psikolojik tedavi gördü, tek başına kalamadı ve altını ıslatmaya başladı.

Tüm komşular biliyormuş!

Y.K.'nın babası T.K., şunları söyledi: "Tacizden sonra kızım çok korktu. Biz olaydan kısa süre önce bu sokağa taşınmıştık. Meğer bütün komşularımız biliyormuş adamın öyle olduğunu. Kızı da hatta uyarmış komşularımız. Kızım tacize uğradığını söylediğinde bize saldırdılar. Şimdi kızım hayatını kaybetti. Şimdi taşınıp gittiler ama ben ceza alması için elimden geleni yapacağım."


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.