POLİTİKA Haber Girişi : 10 Mayıs 2018 08:28

Koltuk haberlerine itibar etmeyin

Koltuk haberlerine itibar etmeyin
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, AKP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, AKP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.

Muharrem İnce'yi AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, karşılarken, İnce'ye CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay'ın eşlik etti.

İNCE: KOLTUK HABERLERİNE İTİBAR ETMEYİN

Muharrem İnce, görüşme sonrası yaptığı ilk açıklamada "Başarılar diledik, sohbet ettik" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin daha sonra Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. İnce, “Ortada hiçbir saygısızlık yoktu, koltuk haberlerine itibar etmeyin, ben kimseye haksızlık etmem” dedi.

Görüşmede hiçbir saygısızlık olmadığını ve koltuk haberlerine itibar edilmemesi gerektiğini belirten İnce, “AK Parti Genel Başkanı Sayın Erdoğan ile 40 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdik, sohbet ettik, başarı diledik. Ortada hiçbir saygısızlık yoktu, koltuk haberlerine itibar etmeyin, ben kimseye haksızlık etmem. Önümüzdeki günlerde 100 bin imzayı bularak Cumhurbaşkanı Adayı olan Sayın Doğu Perinçek’i de ziyaret edip başarı dileyeceğim. Benim derdim kutuplaşmayı, ayrışmayı değil barışmayı, kucaklaşmayı gerçekleştirmek, herkesin Cumhurbaşkanı olmak” ifadelerini kullandı.

AKP'DEN İLK AÇIKLAMA

Görüşme sonrası açıklama yapan AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş "Güzel bir görüşme oldu, ikisi de Rizeliymiş" dedi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Edirne Mitingi'nde, "Erdoğan ile bu akşam 21.00'de görüşeceğiz" ifadesini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin randevu talebine ilişkin, "Partimde kendilerini kabul edebilirim" demişti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.