POLİTİKA Haber Girişi : 17 Mayıs 2016 18:52

Kerem Ali Sürekli'nin 'Yıldırım' aşkı!

Kerem Ali Sürekli'nin 'Yıldırım' aşkı!
AK Parti temayül zincirinin ikinci bölümünde de sandıktan Binali Yıldırım'ın ismi çıktı. Yıldırım'ın potansiyel Başbakanlığıöncesi ilk harekete geçen isim Kerem Ali Sürekli oldu

Milletvekilleri, Genel Merkez Kurucular Kurulu, MKYK, MDK, DHK ile Siyasi Etik Erdem Kurulu temayülünde ilk sırada Binali Yıldırım çıktı. İl Başkanları, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları'yla il genel meclisi üyeleri arasında yapılan temayülde de Binali Yıldırım sandıktan çıkan isim olmayı başarmıştı.

Bugün yapılan oylamanın ardından AK Partili Milletvekilerinin Binali Yıldırım'I kutladıkları öğrenildi. İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Necip Kalkan, Mahmut Atila Kaya ve Hüseyin Kocabıyık'ın da oylama sırasında Binali Yıldırım'la birlikte olduğu gözlendi.

 

 KEREM ALİ SÜREKLİ İLK ADIMI ATTI BİLE!

 Davutoğlu'ndan boşalacak koltuğun en güçlü adayı haline gelen Binali Yıldırım'ın bu durumu Kerem Ali Sürekli'yi de harekete geçirdi. Sürekli twitter hesabında kullandığı fotoğrafta Binali Yıldırım'la olan pozuna yer verdiği dikkatlerden kaçmadı. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.