SPOR Haber Girişi : 06 Temmuz 2021 10:49

KADINLAR AÇIK HAVA SPORUNDA BULUŞUYOR

KADINLAR AÇIK HAVA SPORUNDA BULUŞUYOR

KADINLAR AÇIK HAVA SPORUNDA BULUŞUYOR

Kemalpaşa Belediyesi tarafından, vatandaşların sosyal ve sportif aktivitelere katılımını teşvik etmek amacıyla düzenlenen ve pandemi kısıtlamalarıyla ara verilen spor etkinlikleri yeniden başladı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın sporcu vizyonuyla hayata geçirdiği sportif aktiviteler, pandemi sürecinde normalleşmenin başlaması ve salgının bulaşı hızının azalmasıyla birlikte hız kazandı. Normalleşme ile yeniden, yoga, plates, bale, atletizm, tenis, voleybol, basketbol, yüzme, hentbol, jimnastik, tekvando, kick boks ve zumba kursları start aldı.

DOĞAYLA İÇ İÇE

Kemalpaşa Belediyesi Spor Birimi tarafından koordine edilen kursların yanı sıra her hafta cumartesi günü Gölpark’ta kadınlara yönelik açık hava sporu yapılacak. Kadınlara özel olarak başlayan bu etkinliklere ilçenin farklı noktalarından katılmak isteyenler için servis imkânı sağlanıyor. Kadınlar, doğayla iç içe, deneyimli eğitmenler eşliğinde açık hava sporu etkinliğinde buluşacak.

“VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Gerçekleştirilen spor aktiviteleri ve kurslar ile vatandaşlara sosyalleşme ve spor yapma imkânı sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Karakayalı, “Spor Birimimiz öncülüğünde başlattığımız ancak pandemi şartları dolayısıyla ara vermek zorunda kaldığımız kadınlar için açık hava sporu ve diğer tüm etkinliklerimizi yeniden başlatıyoruz. Devam eden kurslarımızla birlikte gençler ve çocuklarımız da yeniden aktivitelere katılabilecek. Tüm vatandaşlarımızı sağlıklı bir yaşam sürebilmek için sportif aktivitelere davet ediyorum” ifadelerini kullandı.