GÜNDEM Haber Girişi : 01 Ocak 2017 02:49

İstanbul'da silahlı saldırı

İstanbul'da silahlı saldırı
İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Reina isimli gece kulübüne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölü ve yaralıların olduğu belirtiliyor.

İstanbul'un eğlence mekânlarından Ortaköy'deki Reina 01.30 sıralarında silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan ya da saldırganlar uzun namlulu silahlarla içeri girip çevreye ateş açtılar. Ölü ve yaralıların olduğu söyleniyor.

İstanbul Ortaköy'de ünlü gece kulübü Reina'ya silahlı saldırı düzenlendi. Saldırının uzun namlulu silahlarla gerçekleştirildiği belirtilirken, olayda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre, yılbaşı eğlencesinin yaşandığı sırada silahlı saldırı gerçekleşti. Uzun namlulu silahla gece kulübüne gelen bir saldırgan ateş açmaya başladı.

Saldırıyı Noel Baba kıyafetli 2 kişi yaptı iddiası

Olayda yaralananların olduğu öğrenilirken, silahlı saldırganın da olayın ardından gece kulübünün tuvaletine saklandığı iddia edildi.

Görgü tanıkları, saldırıyı Noel Baba kıyafetli iki kişinin düzenlediğini ve silahlı saldırı öncesinde patlama duyduklarını iddia etti.

Gece kulübüne sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye taşırken, polis de bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Özel harekât timlerinin operasyona hazırlandığı belirtiliyor.

Reina'nın sahibi: ABD istihbaratı bunun bilgisini vermişti

Hürriyet muhabiri Toygun Atilla'nın ulaştığı Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan'ın "İçeri giren şerefsizler Kalaşnikoflarla taramışlar. Amerikan istihbaratı bunun bilgisini vermişti. 1 hafta 10 gün süreyle buralarda deniz dahil güvenlik önlemleri alındı. Sonra ne oldu? Göz göre göre bu saldırı meydana geldi." ifadelerini kullandığı belirtildi. (T24)

İstanbul Valisi Vasip Şahin saldırıyı bir kişinin gerçekleştirdiğini ve saldırıda 35 kişinin hayatını kaybettiğini 40 kişinin yaralandığını açıkladı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.