GÜNDEM Haber Girişi : 11 Ocak 2017 14:09

İGC'den İzmir Barosu'na başsağlığı ziyareti

İGC'den İzmir Barosu'na başsağlığı ziyareti
İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen ve Genel Sekreter Kenan Çimen, İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan'ı ziyaret ederek, İzmir Adliyesi önünde yaşanan terör saldırısında yaşamını yitiren şehitler için başsağlığı dileğinde bulundu.

Polis Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can'ın ölümünden büyük üzüntü duyduklarını belirten İGC Başkanı Dikmen, saldırıdan yaralı olarak kurtulanlara da acil şifalar dilediklerini söyledi. İzmir Baro Başkanı Özcan'ın nezninde tüm hukukçulara geçmiş olsun dileklerini ileten Dikmen, "Bu saldırı haberini duyar duymaz yüreğimiz ağzımıza geldi. Can kayıplarının çok olacağından korktuk. Kahraman polisimiz Fethi Sekin ve diğer güvenlik güçlerimiz neyse ki bu saldırının amacına ulaşmasını engelledi. Onları saygıyla anıyoruz. Ailelerine başsağlığı diliyoruz. Umarım bu acıları tekrar yaşamayız" dedi.

İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan da, saldırıda şehit olan Sekin ve Can ailelerine destek olmak için yardım kampanyası başlattıklarını söyledi. Bu kampanyaya yurttaşların önemli katkı vermeye başladığını, desteklerin artarak devam ettiğini kaydeden Özcan, ziyaretinden dolayı İGC Başkanı Dikmen ve Genel Sekreter Çimen'e teşekkür etti.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.