EKONOMİ Haber Girişi : 14 Ağustos 2022 01:25

Genç kadın girişimci Küçükyalı'da Sista Butik'i açtı

Genç kadın girişimci Küçükyalı'da Sista Butik'i açtı
Girişimci genç İzmirli bir kadının, istedi mi ulaşamayacağı hiçbir hedef yok! İşte genç girişimci Damla Özbayızıt, moda takipçisi İzmirli kadınları yeni tarzlarla tanıştırmak için Sista Boutigue mağazasını Küçükyalı’da hizmete açtı.

 

İzmirli genç girişimci Damla Özbayızıt, kentin kendine güvenen ve yeni tarzlarla tanışma arayışındaki İzmir kadınlarını 'doğru moda'da buluşturmak amacıyla önemli bir adım attı.

 

 

Özbayızıt, SistaBoutigue mağazasını Küçükyalı’da hizmete açtı.

 

 

 

"ÇOCUKLUK HAYALİMDİ" 

 

 

 

Çocukluk hayalinin şık bir kadın giyim mağazası açmak olduğunu vurgulayan genç iş insanı Damla Özbayızıt hedefinin,  gelecekte mağaza sayısını artırmak ve yeni mekanlarda yeni müşterilere Sista Boutigue çizgisini tanıtmak olduğunu söyledi.

 

 

 

 

 

"KALICI BİR MARKA YARATACAĞIM" 

 

 

 

Genç bir işletmeci olarak hayallerinin peşinde koştuğunu dile getiren Damla Özbayızıt, “Açtığım butikte İzmirli hemcinslerimin hoşuna gideceğini düşündüğüm çok güzel kıyafetler var. Yeni çizgide, günceli yakalayan tarzda çok sayıda seçenek mağazamızda her zaman olacak. Bu konuda oldukça iddialıyım. Mağazamızdan bir kez kıyafet alan her müşterimizin kesinlikle ikinci kez geleceğine ve değişen modayı butiğimizde yakından izleyeceğine inancım tam.

 

 

Fiyatlarımız makul düzeyde. Ticarete genç yaşta atılmanın zorlukları mutlaka var, her zaman yanımda olan ailemin, benim bu adımımda da yanımda duracağını biliyorum. Onların yaşam deneyimi, yol göstericiliği benim en büyük sermayem. İzmir'de kalıcı bir marka yaratacağım” dedi.