YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 30 Kasım 2023 23:58

Engin Kırbiç'in Menderes'e muhteşem dönüş

Engin Kırbiç'in Menderes'e muhteşem dönüş
Gazeteci Engin Kırbiç, Menderes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü oldu.

 

İzmir basınında; İzmir Tv, Kanal 1, Medyaspor Prodüksiyon ve Yeni Asır Tv'de çalıştıktan sonra Menderes Belediyesi'nde 9 buçuk yıl basın danışmanı olarak görev yapan İzmir basınının deneyimli ismi Gazeteci Engin Kırbiç Menderes Belediyesi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne atandı.  
 

 

 

SEKTÖRÜN İÇİNDEN 

 

 



Niğde Üniversitesi Radyo TV Yayımcılık Bölümü mezunu olan Engin Kırbiç, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde lisans eğitimini sürdürüyor.

 

 

Çalışma hayatına 1999 yılında Kanal 1'de başlayan ardından İzmir TV'de devam ettirdiği muhabirlik mesleğini Medyaspor Prodüksiyon'da sürdüren başarılı Gazeteci, Yeni Asır Tv'de çalıştıktan sonra 2014 yılında Menderes Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

 

 

 

DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU!

 

 

 

Görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Mustafa Kayalar döneminde yaşadığı hukuki itilaf süreci nedeniyle kısa süreli ayrılık sonrasında, Menderes Belediyesi'ne Başkan Vekili olarak seçilen Erkan Özkan'ın göreve gelmesiyle eş zamanlı olarak, yargı kararıyla resmen yeniden Menderes Belediyesi'ne geri dönen Kırbiç, memur kadrosunda 9 buçuk yıldır bu görevi sürdürdükten sonra; bu görevi sürdüren Jale Gönüslü Karasu'nun Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı  için görevinden istifasının gerçekleşmesiyle, Menderes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak atandı.

 

 

Manşet İzmir İmtiyaz Sahibi Yusuf Kırbiç'in kardeşi olan Engin Kırbiç, İzmir'de televizyon dünyasının duayenlerinden emekli Gazeteci Gülten Kırbiç ile evli olup bir çocuk babasıdır.