GÜNDEM Haber Girişi : 07 Nisan 2017 17:12

CHP'li Meclis üyesi Kalmaz'dan anlamlı karar

CHP'li Meclis üyesi Kalmaz'dan anlamlı karar
16 Nisan referandumu öncesi 'evet-hayır' kampanyaları tüm hızıyla sürerken CHP Buca Meclis üyesi Serkan Kalmaz 'sadece lafla olmaz, icraat da lazım' sözünü kanıtlayan bir karar aldı

Türkiye nefesini tuttu 16 Nisan referandumundan çıkacak sonucu bekliyor. Aylardır gece gündüz yapılan 'evet-hayır' kampanyaları her iki tarafı da yoracak kadar geniş katılımlı ve enerjikti. Mitingler, kapı kapı dolaşmalar, görsel ve yazılı basın kadar sosyal medya üzerinden yapılan kampanyalar artık sona yaklaşıyor. 'Evet-Hayır' ikilemini yakından ilgilendiren konuların başında ise referanduma katılım oranı geliyor. CHP'nin başını çektiği 'Hayır' kanadına göre seçime katılım oranı ne kadar artarsa sandıktan 'Hayır' çıkma oranı da o kadar güçlenecek. Bu konuda taşın altına elini koyan isimler arasına CHP Buca Meclis Üyesi Serkan Kalmaz da katıldı.

 HER OYUN ÖNEMİ VAR

Buca'da turizm seyahat acentası işleten Serkan Kalmaz sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda referandum haftasına denk gelen tüm seyahatlerin iptal ettiklerini açıkladı. Kalmaz 'her oyun ne kadar önemli olduğu ortada. Zaten gece gündüz çalışıyor, sokak sokak gezip, neden hayır dediğimizi insanlara anlatıyoruz. Sandığa gitmesi gereken tek bir hayır oyunun bile boşa gitmesini istemedim. O haftaya denk gelen bütün turlarımızı iptal ettik. Bunu da müşterilerimize söyledik' diye konuştu.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Murat üstün 01 Ocak 1970 02:00

    Adamın kralısın büyük başkan serkan kalmaz Levent başkanla ikiniz Bucaya yakışıyırsunuz