POLİTİKA Haber Girişi : 24 Kasım 2023 10:30

CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Kolay dosya aldı

CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Kolay dosya aldı
CHP Narlıdere İlçe Örgütünden CHP Narlıdere Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı dosyası alan Serdar Kolay, “Narlıdere her şey çok kolay olacak” sloganıyla Belediye Başkanlığı’na hazır olduğu mesajı verdi.

 

 

CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Kolay, CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı’nda aday adayı dosyası teslim alarak resmen yola çıktı.

 

 

Narlıdere’yi “İzmir’in incisi, hepimizin evi ve her daim kalbimizin attığı muhteşem bir şehir” olarak tanımlayan Serdar Kolay, “Ben de bu nadide kentte doğdum ve büyüdüm, çocukluğum bu kentin sokaklarında, parklarında ve okullarında geçti. Bugün 46 yaşındayım ve kendimi bu kente borçlu hissediyorum” dedi.

 

 

Sekiz yıl önce 2015 Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde milletvekili aday adayı olarak girdiği CHP ön seçiminde tabanın desteğiyle başarı gösterip 12. sırada çıkarak önemli bir başarı gösteren Narlıdereli İş İnsanı Serdar Kolay,  doğup büyüdüğü Narlıdere’ye Belediye Başkanı olmak için ilk önemli adımı attı.  “Her şey çok kolay olacak” sloganıyla yola çıkan Serdar Kolay, CHP Narlıdere Belediye Başkanlığı aday adaylığı dosyasını CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun ve ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu ilçe binasında, sevenlerinin katılımıyla teslim aldı.

 

 

 

CHP GENÇLİK KOLLARI GÜNLERİNDEN, İŞ HAYATINDA VE ÖN SEÇİMDE BAŞARIYA

 

 

 

 

Ev, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini uzun süredir sürdüren CHP Narlıdere Belediye Başkanı Serdar Kolay, şöyle konuştu:  “Bu kent bana bir yuva oldu, bu kentte okudum, bu kentte büyüdüm, bu kentte evlendim, bu kentte 2 tane çocuk büyüttüm ve bu kentte karnımı doyurdum.20 yaşında bir inşaat firmasında çalışmaya başladım sonrasında kendi inşaat şirketimi kurdum ve 21 yılda bir çok toplumsal projeleri gerçekleştirdim. Siyasi hayatıma Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarında başladım. Cumhuriyet Halk Partisinin geleneklerine ve kültürüne uygun bir siyasi yaşantı sürdürerek,  2015 Milletvekilliği ön seçimine katıldım ve Birinci Bölgede 74 aday adayı arasında 5766 oy alarak 12. sırada tamamladım. Parti üyelerimizin bu teveccühü benim için büyük onur ve mutluluk oldu.  Narlıdere’de sadece partililerimizle değil toplumun her kesimi ile her daim iletişim içinde bulundum. Vatandaşlarımızın sorunları ile yakında ilgilenerek sorunlarının çözümlerine destek olmaya çalıştım. Toplumsal çıkarları kişisel çıkarlarımın hep önünde tutmaya çalıştım.”

 

 

 

 

“NARLIDERE’YE BORCUMUZ VAR”

 

 

 

Toplumsal dayanışmaya ve demokrasi mücadelesine katkı amacıyla Öz Diyarbakırlılar Derneği’ni kurduklarını,  bu dernekle sadece Diyarbakırlılara değil tüm Narlıderelilere destek olduklarını vurgulayan CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Kolay,” Geçtiğimiz süreçte hem pandemi hem de depremde ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattık. Narlıdere’ye borcumuz var demiştik işte bu nedenle; Narlıdere’mizde var olan sorunları not ettik ve bu sorunların çözümleri için projelerimiz hazırladık. İlçemizin ayrım yapmaksızın tüm toplumsal kesimlerine, her bir vatandaşımıza eşit mesafede olarak; kadınlar, gençler, çocuklar ve yoksulluğa sürüklenenler başta olmak üzere herkesin derdini çözmek için projelerimizi hazırladık; şimdi hep birlikte Narlıdere’nin kaderini Başkanlığımızın ilk gününden itibaren değiştirmek üzere yola çıkıyoruz. Hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmadan, hep birlikte elimizi taşın altına koyarak şimdiye kadar biriktirdiğimiz gücü, güveni ve deneyimi halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

 

 

 

“KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİMİZ HAZIR”

 

 

 

Narlıdere’nin sorunları arasında kentsel dönüşümün başta geldiğine dikkat çeken Serdar Kolay,  şunları söyledi: Kentsel dönüşümü bu bölgede oturan vatandaşlarımızla devamlı görüşerek, ranta dayalı olmayan projemizi hazırladık ve uygulamak için heyecanla bekliyoruz. Dayanışmanın, refahın, demokratik katılımın, birbirini seven ve sayan Narlıderelilerin bir arada mutlulukla yaşayacağı bir şehir idealiyle adayım. Narlıdere’nin kadınlarına, gençlerine, çocuklarına, yaşlılarına yönelik icraatlarımızı gerçekleştirmek için adayım. Şehrimizin çözülmemiş zorluklarını tek tek alt edip,  sorunları kalıcı bir şekilde çözerek sizlere hizmet etmek için adayım” dedi.

 

 

Serdar Kolay ve yol arkadaşları, dosya teslim alınması ardından CHP İlçe Örgütü binasından ilçedeki seçim ofisine kadar birlikte yürüyerek, Narlıdere’de hizmet için daha büyük yürüyüşlere hazır oldukları mesajını verdiler.