FUAR-FESTİVAL Haber Girişi : 04 Şubat 2020 12:21

Çeşme’ye EMITT 2020’den ‘en iyi stand’ ödülü

Çeşme’ye EMITT 2020’den ‘en iyi stand’ ödülü

Çeşme’ye EMITT 2020’den ‘en iyi stand’ ödülü

 Bu yıl 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen 24’üncü EMITT Doğu Akdeniz ve Seyahat Fuarı’nda kendine özgü tarzı ile fark yaratan Çeşme Belediyesi, ‘EMITT 2020’de bölgenin havasını en iyi yansıtan stand seçildi.

 

Dünya’nın en büyük dört turizm fuarından biri olan EMITT Doğu Akdeniz ve Seyahat Fuarı 24’üncü kez kapılarını turizmcilere açtı. TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, 35 ülke, dünyanın önemli turist çekim noktaları ve Türkiye’den 40’a yakın destinasyonun tanıtıldığı fuarda Alaçatı sokaklarını ve Ilıca Plajı’nın incecik kumlarını standa taşıyan Çeşme Belediyesi, ünlü Çeşme mandalini, Çeşme limonu, Çeşme enginarı, zeytin ağaçları ve Alaçatı sokaklarını renklendiren begonvilleri bölgenin havasını en iyi taşıyan stand seçildi.

 “Çeşme’yi EMITT’e taşıdık”

“EMITT 2020’ de en iyi stand seçilmekten gurur ve mutluluk duyduğunu dile getiren Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran; “Denizi, kumu ve plajlarıyla ünlü Çeşme tarihi ve kültürel zenginlikleriyle tatilcilere dört mevsim farklı güzellikler sunuyor. Biz de turizmcilerimizle birlikte Alaçatı’nın sokaklarını, Arnavut kaldırımlarını, plajlarımızın incecik kumlarını standımıza taşıyarak, Ege’nin dünyaya açılan kapısı Çeşme’yi EMITT’te en iyi şekilde temsil etmek istedik. Bizi bu ödüle layık gören TÜYAP’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.