POLİTİKA Haber Girişi : 22 Mart 2024 19:21

Buca’nın gelişimi ve refahı için çalışacağım

Buca’nın gelişimi ve refahı için çalışacağım

Buca’nın gelişimi ve refahı için çalışacağım

Bağımsız Buca Belediye Başkan Adayı Mehmet Vefa Demir, mahalle ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği Buca Koop Mahallesi sakinleri tarafından büyük bir ilgi ve teveccüh ile karşılandı.

Buca’nın sevilen iş insanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Vefa Demir seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçime sayılı günler kala gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Demir Buca’ya kazandırılacağı projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgiler aktardı.

Demir Bağımsız Aday olarak yolun sonuna kadar gideceğini de belirterek, gösterilen ilgi ve alakanın da 31 Mart günü sandığa yansıyacağından emin olduğunu kaydetti. “Ben Mehmet Vefa Demir. Yaptıklarıyla faaliyet gösteren başarılarıyla öne çıkmış bir aday olarak, iş disiplini, çalışma şekli ve dürüstlüğüm ile karşınızdayım. Sizinle bu yolda çok şeyler başaracağımızı düşünüyorum. Halkın her zaman siyasetin üstünde olduğunu ve bu nedenle Bucamıza daha iyi, daha doğru, daha şeffaf ve en önemlisi de adil hizmet verebilmek için bağımsız belediye başkan adayıyım.

Buca’nın gelişimi ve refahı için çalışmaya devam edeceğim. Bu hikaye daha yeni başlıyor. Bu destanda yazılacak çok sayfa var. Siyaset halkın üstünde olmaz. Ne olursa olsun halk her zaman siyasetin üstündedir. Yapacak çok işimiz var. Vaktimiz sınırlı. Bucamızın kaybedecek zamanı yok.

Gençliğimiz var, heyecanımız var, tecrübemiz var. Bu güzel şehrimize, Bucamıza hizmet borcumuz var. Çünkü biz inancımızı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alıyoruz. Biz inancımızı Çanakkale’de destan yazan şehitlerimizden alıyoruz. O yüzden diyoruz ki ‘Biz kazanacağız” ifadelerini kullandı.