POLİTİKA Haber Girişi : 22 Mart 2024 19:02

Aybar Uygur "Her şey Buca için"

Aybar Uygur

Aybar Uygur "Her şey Buca için"

Kapısını çaldığı bütün vatandaşlarla samimiyetinin olduğunu vurgulayan DEVA Partisi Buca Belediye Başkan Adayı Aybar Uygur, ‘ Buca geniş bir alana yayılmış fakat değerlendirilememiş. Biz ekibimizle beraber güzel projeleri hayata geçireceğiz. Buca’nın birçok sorununa çözüm bulacağız. Buca’nın trafik ihtiyacı biz çözeceğiz. Kaynaklar bölgesi canlandıracağız.

 “Buca’yı İzmir’in cazibe merkezi yapacaklarını söyleyen Uygur İlçemiz ve halkımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Herkesi kucaklamak ve birlikte hizmet etmek için yola çıktık"

“Buca’yı” değiştirmek için çıktığımız bu yolda sahip olduğumuz gençliğimiz, enerjimiz ve yarınlara ışık tutacak bilgi ve tecrübemiz ile Buca’yı cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında hak ettiği aydınlık geleceğe taşımak için Buca Belediye Başkan Adaylığına talip olduğunu belirten Aybar Uygur tüm Bucalı vatandaşlarımızla ve birlikte refah dolu bir ilçeyi yeniden hep beraber inşa edeceğiz.” İlçemize, siz kıymetli yurttaşlarımızla birlikte yeni bir vizyon, yeni bir heyecanla daha güzel bir Buca arzusu ile çıktığımız yolda ilçemizin güzelleşmesini, gelişmesini ve yenileşmesi için çalışacaklarını söyleyen DEVA Partisi Buca Belediye Başkan Adayı Aybar Uygur "Her şey Buca" için şiarıyla sizlerle beraber, sizlere güvenerek ve sizlerin desteğine bu yola çıkmış bulunmaktayım, İlçemiz halkına ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.