YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 19 Mart 2022 12:33

Beydağ Belediyesi, Pazaryeri ve Düğün Salonu Yerini Büyükşehir'e Devretti

Beydağ Belediyesi, Pazaryeri ve Düğün Salonu Yerini Büyükşehir'e Devretti
Beydağ Belediyesi’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde Pazaryeri ve Düğün Salonu olarak kullanılan binanın, statik ömrünü tamamlaması nedeniyle başlatılan çalışmalar sonucunda; yeni proje için önemli bir aşama tamamlandı.

 

 

İçerisinde Otopark, Pazaryeri, Sosyal Tesisler ve Düğün Salonu’nun bulunduğu proje için bir merhale daha kat edildi.

 

Pazaryeri ve Düğün Salonu Projesi ile ilgili zemin etüt çalışmaları başladı.

 

 

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, pazaryerini esnaflar ve Beydağlılar için en iyi faydalanacakları şekilde planladıklarını ifade etti.

 

 

Beydağlıların rahat ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapabilmelerine olanak sağlayacak, nezih ve modern bir düğün salonu, nikah salonu alanına kavuşacak.

 

 

DEVİR TAMAM PROJEYE DEVAM

 

 

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, tapu devir işlemleri sonrası, “Cumhuriyet Mahallesi, Adnan Menderes Caddesinde bulunan İlçemizin pazaryeri ve düğün salonu gibi ihtiyaçlarının karşılandığı eski pazaryeri alanının yıkılarak yerine yeni nesil pazaryeri, düğün salonu ve sosyal tesisleri yapılacak” dedi.

 

Başkan Yılmazlar, şöyle konuştu: 

 

 

"İçerisinde; Asansörlü Otopark, Pazaryeri, Düğün Salonu, Şehir Lokali, Çocuk Oyun Alanı, Toplantı ve Sergi Salonları, Meslek Kursu Atölyeleri, Şehir Kütüphanesi ve Misafirhane gibi tesislerin olacağı büyük projenin başlaması için halkımız adına büyük bir adımı daha kat etmiş bulunmaktayız. Proje ihalesi yapılarak projeleri hazırlanan ve onaylanan Sosyal Tesisimizin Yapım İşi İhalesi başlamıştır.” 

 

 

"İLÇEMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN"

 

Başkan Yılmazlar, “Pazaryeri ve Düğün Salonu projemizi bir an önce hayata geçirerek Beydağlıların hizmetine sunacağız. Ayrıca bu süreçte desteklerini esirgemeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.