YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 10 Şubat 2022 01:10

Başkan Karakayalı’dan KAR Sürprizi

Başkan Karakayalı’dan KAR Sürprizi
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, çocuklara kar sürprizi yaptı. İlçe yükseklerinde etkili olan kar yağışı ardından kamyonlarla getirilen kar, Konak ilçesine ve Kemalpaşa’da bulunan bazı okulların bahçelerine döküldü.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın talimatıyla, Bayramlı ve Yenikurudere Mahallesi’nden getirilen 4 kamyon kar, ilçe merkezindeki 75. Yıl İlk ve Ortaokulu, Bağyurdu Kazım Dirik İlkokulu ve Konak’ta Saat Kulesi önüne dökülerek çocuklar için sürpriz hazırlandı.

 

 

Okul bahçelerinde teneffüse çıkan öğrenciler, kartopu oynayarak karın keyfini çıkarırken, gönüllerince eğlenen çocuklara öğretmenleri de eşlik etti.

 

 

 

 

 

Ayrıca, Konak Meydanı’na dökülen 2 kamyon kar ile doyasıya oynayan çocukların aileleri Başkan Karakayalı’ ya bu eğlenceli sürpriz için teşekkür etti.

 

“ONLARIN MUTLULUĞU

İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Kar sürprizi yaparak çocukları mutlu etmek istediklerini kaydeden Başkan Karakayalı,

 

"Hafta başında ikinci yarıyıl eğitim ve öğretim dönemine başlayan öğrencilerimize sürprizimizle mutlu olan ve neşe dolan çocuklarımız bizi çok sevindirdi. Kemalpaşa’da, yaşadığımız iklim dolayısıyla, çocuklarımız kara ulaşabiliyor. Ancak il merkezinde hiç kar görmemiş çocuklarımız da var. Bu nedenle onlara da göndermek istedik. Her zaman çocuklarımızın mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz"

 

dedi.