POLİTİKA Haber Girişi : 20 Aralık 2017 15:38

Aktaş, "Siyasetin dilini değiştireceğiz"

Aktaş,
Türkiye'nin tamamını kucaklayan bir rüzgâr. Türkiye, ay yıldızlı bayrağı ile birlikte rüzgâr bekliyor.

Aktaş, "Siyasetin dilini değiştireceğiz"

30 ilçenin görevlendirmesini yapan İyi Parti (İP) Buca Teşkilatı, yönetimini tanıttı. Ülkenin, kentin ve Buca'nın sorunlarını bildiklerini söyleyen İlçe Başkanı Fikret Aktaş, "Siyasetin dilini değiştireceğiz".

Türkiye'nin büyük sorunları aşabilecek gücü olduklarına inandıklarını ifade eden Aktaş  "Özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, komşuları ile barış içinde, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile yola çıktık.  "Partimizin çağrısı 21. yüzyılın gerçeklerini doğru okuyabilen, değişen çağa ayak uyduran, güçlü, zengin ve mutlu Türkiye çağrısıdır. İyi Türkiye çağrısıdır" diyen Başkan Aktaş, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: "Türkiye, hep böyle bir rüzgârı bekledi. Meltem rüzgârı gibi yüzüne, gönlüne işleyen, birleştiren, el ele verdiren, omuz omuza yürüten. Umut veren, insanı kendine getiren, barıştıran, kucaklaştıran, yalansız, riyasız, çıkarsız, Türkiye'nin tamamını kucaklayan bir rüzgâr. Türkiye, ay yıldızlı bayrağı ile birlikte rüzgâr bekliyor. Bu rüzgârı ardına aldığında, dağınık, kararsız, köşesine çekilmiş, adeta hayattan ümidini kesmiş ne kadar yürek varsa; canlandıracak, şahlanacak bir rüzgâr esecek. Çünkü, en yaşlısından en gencine kadar yeter artık, söz milletin diye İyi Partiyi bekleyenler var. Türkiye, hedef istiyor. Mücadele azmi ve ruhunu ateşleyecek o sesi bekliyor. Türkiye Meral Akşener'i bekliyor."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.