GÜNDEM Haber Girişi : 10 Ocak 2017 11:03

AK Parti ona kapıyı açmadı!

AK Parti ona kapıyı açmadı!
AK Parti, Kılıçdaroğlu'nun kardeşinin üyelik başvurusunu kabul etmedi

AKP, kendilerine üyelik başvurusu yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun başvurusunu kabul etmediğini duyurdu.

Al Jazeera Türk'ün haberine göre, açıklamada "AK Parti hiç kimsenin şahsî hesaplaşmasına zemin yapılacak bir Parti değildir. İlgili kişinin, AK Parti'ye üyelik talebi 'etik' nedenlerle kabul edilmeyecektir" ifadesi kullanıldı. 

Celal Kılıçdaroğlu, bir süredir abisini hedef alan açıklamalar ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile AKP'nin poitikalarını destekleyen açıklamalarıyla gündemde. Kemal Kılıçdaroğlu, kardeşinin "para ile bu açıklamaları yaptığını" öne sürerken, çocukları da "babalarının ruh sağlığının yerinde olmadığını" belirterek, vasi atanması için dava açmıştı. Celal Kılıçdaroğlu, CHP'den kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiği sırada partiden istifa etmişti. 

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bugün bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada Celal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'ye üye olduğu yönünde haberler yer almıştır. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.