POLİTİKA Haber Girişi : 17 Mayıs 2017 13:35

'AHBAP' partisi yola çıktı!

'AHBAP' partisi yola çıktı!
Tam açılımı Anadolu Halk ve Barış Partisi olan 'AHBAP' çığ gibi büyüyor. Bu parti örgütlenmesinden hedeflerine hatta Genel Başkanına kadar diğerlerinden çok farklı

16 Nisan referandumu öncesi CHP'nin kampanya aracı geçiyor 'İzmir Marşını' çala çala. Yanımda bulunan dostum, 'bu marşı Haluk Levent'ten daha iyi söyleyen yok' diyor kendinden emin bir tarzda. Ben de destekliyorum onun bu düşüncesini. Gerçekten de İzmir Marşı'nın hakkını veren Haluk Levent, şimdi de Ebubekir Öztürk isimli kişiye 'İzmir Marşı' göndermesiyle bu iddiamızı doğruluyor. Anadolu Rock müziğinin değeri tam olarak anlaşılamamış isimlerinden biri olan Haluk Levent sadece şarı söyleyip dans eden bir figür değil. O, sosyal medyada kendine özgü fanları olan gerçek bir fenomen.

 

AHBAP PARTİSİNİN GENEL BAŞKANI

 

Kendini Tuttuğum takım Beşiktaş. Anti emperyalist,Cumhuriyet,Atatürk sevdalısıyım! Sözleriyle tanıtan Haluk Levent bu özelliklerinin arasına politikayı da ekledi. O artık kurucusu olduğu Anadolu ve Barış Partisi AHBAP'ın Genel Başkanı. Ancak bu parti bildiğiniz gibi değil. Sanal bir parti. Şimdiden her il ve ilçede örgütleri oluşan sosyal medya üzerinden çığ gibi büyüyen bir parti AHBAP. Kendi tabirleriyle 'diğer partilere nanin yapmak' amacıyla kurulan, paylaşmak ve yardımlaşmaktan başka amacı olmayan parti kendileriyle ilgili soru işareti kalmasın diye açıklama yapma ihtiyacı hissetti.


ÇAY İÇMEYE ÇAĞIRIN AMA HESABI SİZ ÖDEYİN!

 

AHBAP'la ilgili en hoş detaylardan birisi de Genel Başkanı Haluk Levent'i çay içmeye davet edebiliyorsunuz. Bunu yapmak isteyenlere tavsiye, çay parasını siz ödeyin. Hesabı ona yükleyince kızıyor ve sosyal medya üzerinden o kıgınlıkla laf sokuyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.