EKONOMİ Haber Girişi : 25 Haziran 2022 16:50

Urla'da üç girişimci kadın "BBS Gayrimenkul"ü kurdu

Urla'da üç girişimci kadın
Gaziemir Aras Gayrimenkul’den Belgüzar Aras, Gaziemir Anka Life Gayrimenkul'den Sevtap Çakırosman ve Güzelyalı BS Gayrimenkul’den Banu Sabuncu güç birliği yaptı. Urla’da gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren BBS Gayrimenkul'ü kurdu.

 

MUSTAFA OĞUZ / URLA

 

 

Gaziemir Aras Gayrimenkul’un sahibi Belgüzar Aras,  Gaziemir Anka Life Gayrimenkul sahiplerinden Sevtap Çakırosman ve Güzelyalı BS Gayrimenkul’un sahibi Banu Sabuncu güç birliği yaparak Urla’da gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirmenin ayrıcalığını BBS Gayrimenkul çatısı altında başlattılar. 

 

 

 

İSİMLERİNİN BAŞ HARFLERİYLE, CESARETLE...

 

 

 

İzmir’de bulunan ofislerinin yanı sıra Urla’da ikinci ofislerini hayata geçiren ve üç girişimci kadının isimlerinin baş harfleriyle oluşturulan BBS Gayrimenkul, Urla’da görkemli bir törenle açıldı. 

 

 

 

 

 

12 YILLIK DENEYİM, BİRİKİM...

 

 

Gayrimenkul sektöründe her biri 12 yıllık deneyime sahip olan Banu Sabuncu, Belgüzar Aras ve Sevtap Çakırosman, ofislerinin açılışını, 15 Haziran günü Neyzen Tevfik Cad. No 198/A adresinde kalabalık bir davetli topluluğu önünde gerçekleştirdi.

 

 

Açılış kurdelesini, Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Avukat Turhan Aras ile birlikte kesen Banu Sabuncu, Belgüzar Aras ve Sevtap Çakırosman’ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

 

Davetliler arasında Buca Belediyesi eski Başkanlarından Ercan Tatı da hazır bulundu. 

 

 

DOĞRU PORTFÖY, DOĞRU ALICI VE SATICI...

 

 

 

3 girişimci kadın, Urla’da doğru portföyü doğru alıcı ve satıcılarla buluşturmanın adresi olmayı hedeflediklerini belirttiler.