SPOR Haber Girişi : 06 Kasım 2022 10:30

Türkiye 'vücutçuları' eğitim için Çamdibi'ni tercih etti

Türkiye 'vücutçuları' eğitim için Çamdibi'ni tercih etti
Bornova Belediyesi’nin Çamdibi’nde açtığı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu fitness salonu, Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu’ndan tam not aldı. Federasyon, 50 kişinin katıldığı Antrenör Yetiştirme Kursu’nu bu salonda gerçekleştirdi.

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu 2022 faaliyet programındaki 1.  Kademe Vücut Geliştirme ve Fitness Temel Antrenör Yetiştirme Kursu’nu, B Çamdibi’nde Yüzme Havuzumuz içerisinde yer alan fitness salonunda gerçekleştirdi. Bir haftalık eğitimlerde son teknoloji aletlerin yer aldığı fitness ile birlikte derslikler de kullanıldı.

 

 

 

50 katılımcı, 27 Ekim - 4 Kasım arasındaki kursta hem teorik hem de pratik eğitim aldı.

 

 

 

 

"MÜKEMMEL BİR TESİS"

 

 

 

 

Antrenör Teoman Demir tesisten övgüyle söz etti, şöyle devam etti: “Federasyon alarak Bornova’yı ve bu salonu tercih ettik. Çünkü kriterlerimize uygun yeni bir salon. Her bölümüyle mükemmel. Burada çok verimli bir eğitim dönemi geçirdik. Kapılarını bize açan Bornova Belediyesi’ne Başkan Mustafa İduğ’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

"YATIRIMIMIZIN DOĞRULUĞUNUN GÖSTERGESİ" 

 

 

 

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’ya toplamda dört yeni fitness salonu kazandırdıklarını söyledi. İduğ, "Böylesi önemli bir kurs için Çamdibi’nde hizmete açtığımız fitness salonun tercih edilmesi yaptığımız yatırımın doğruluğunu ve kalitesini gösteriyor” dedi.