POLİTİKA Haber Girişi : 23 Nisan 2018 11:33

TEKRAR KARŞI KARŞIYALAR

TEKRAR KARŞI KARŞIYALAR
24 yıl sonra iki isim tekrar Cumhurbaşkanlığı koltuğu için sandığa girecekler.

24 yıl sonra rovanş

AK Parti MHP ittifakının adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı adaylığını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı dışında Cumhuriyet Halk Partisi, Halkın Demokrasi Partisi ve Saadet Partisi’de aday açıklaması bekleniyor.

1994 Yerel Seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İlhan Kesici 24 yıl sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yarışacak gibi. Şimdiye kadar açıklanan iki aday dışında merak edilen Ana muhalefet partisinin adayı kim olacak. Yarın yapılacak Parti Meclisi toplantısı sonrası adayın açıklanması beklenen isim olarak en kuvvetli aday İlhan Kesici. İlhan Kesici’nin aday olması halinde 24 yıl sonra iki isim tekrar Cumhurbaşkanlığı koltuğu için sandığa girecekler.

Edinilen bilgilere göre İlhan Kesici isminin öne çıkmasındaki en önemli faktörün ikinci turda ülke genelinde tüm kesimlerden oy almaya yakın olması gösteriliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.