GÜNDEM Haber Girişi : 05 Ocak 2017 16:18

Son dakika... İzmir Adliyesi önünde patlama

Son dakika... İzmir Adliyesi önünde patlama
Olay yerine ambulanslar sevk edildi.

İzmir Adliyesi C Kapısı önünde 1 araçta patlama meydana geldi. Olay yerine ekipler sevk edildi. İlk belirlemelere göre patlama bomba yüklü bir araçta meydana geldi. Patlamanın hakim ve savcıların girme yetkisinin bulunduğu otoparkın yakınında olduğu bildirildi. Olayda 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan sadece bombalı araç saldırısı değil Adliye içinde de hareketlilik olduğunu belirtti. Olayın gerçekleştiği adliye kapısının sadece hakim ve savcılar değil avukatlar ve vatandaşlar tarafından da kullanıldığını vurguladı. Görgü tanıkları bombalı aracın yanında 1 teröristin cesedinin bulunduğunu bildirdi.

Habertürk'ün haberine göre izmir Adliyesi girişindeki polis noktası yakınında patlama meydana geldi. Patlamanın, polis noktasına yönelik bombalı araç saldırısı olduğu tahmin ediliyor.
Gelen bilgilere göre dışarda bombalı araçla saldırı düzenleyip dikkatler dağıtılırken adliye içinde de 2 terörist saldırıya geçiyor. Teröristlerden 1'i ölü ele geçirildiği diğeriyle çatışmanın devam ettiği bildirildi.

Ayrıntılar geliyor....

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.