KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 23 Mayıs 2016 18:13

SDD İzmir Şubesi'nden bir hamle daha

SDD İzmir Şubesi'nden bir hamle daha
Sosyal Demokrasi Derneği Buca ve Karşıyaka'nın ardından bu kez Seferihisar'da düzenleyeceği etkinlik için kolları sıvadı.

Sosyal Demokrasi Derneği İzmir şubesi kısa zamanda üçüncü kez ses getirecek bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Şubat ayında Buca Belediyesi ve  Sosyal Demokrasi Derneği (SDD) İzmir Şubesi işbirliği ile düzenlenen panelde, sosyal demokrat belediyecilik uygulamaları ile öne çıkan 3 belediye başkanı, yerel yönetimlerde demokrasiyi anlatmıştı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın katıldığı panelde, demokrasinin katılımcılık ilkesinin yerel yönetimlerdeki uygulamaları ve sonuçları ele alınmıştı.

İKİNCİ DURAK KARŞIYAKA VE MURAT KARAYALÇIN

SDD İzmir Şubesi Nisan ayı içinde nu kez Karşıyaka Belediyesi'yle el ele vererek bu kez Murat Karayalçın'ı İzmirlilerle buluşturdu. Yerel Yönetimler ve Demokrasi konulu konferans veren Karayalçın "Bir kentte yaşayan insanlar, o kent ile ilgili kararları kendileri alabilmeli, yöneticilerle birlikte hareket edebilmelidir" mesajı verdi.

ETKİNLİĞİN YENİ ADRESİ SEFERİHİSAR

SDD İzmir Şubesi'nin etkinlik yağmurunun ardındaki isim olan Cengiz Onur 'Demokrasi ve Yerel Yönetimler' konulu etkinlik serilerinin üçüncüsünü Seferihisar'da gerçekleştireceklerini açıkladı. SDD İzmir Şube Başkanı Onur, 28 Mayıs cumartesi günü saat 14.30'da başlayacak olan etkinliğin Seferihisar Belediyesi yeni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini açıkladı. Onur, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve DEÜ Sosyoloji Bölümü Başkanı Prof.Dr. İbrahim Kay'nın konuşmacı olarak katılacağı panele tüm İzmirlileri beklediklerini söyledi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.