ÇEVRE & SAĞLIK Haber Girişi : 14 Aralık 2021 19:38

Saygılı, 'Hayat Rallisi'nde de kazandı!

Saygılı, 'Hayat Rallisi'nde de kazandı!
MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Bilal Saygılı, Covid 19 hastalığına yakalandı, durumu ağırlaştı, entübe oldu. Doktor ve sağlık emekçilerinin çabasıyla yaşama geri döndü.

İş insanı ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şube Başkanı, Saygılı Rulman Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Saygılı, covit 19 - coronavirüs teşhisi ardından geçen 13 günde deyim yerindeyse 'gitti geldi'.

 

Yakalandığı Covit 19 sürecinde rahatsızlığı birden bire ağır seyreden Saygılı, entübe olduktan sonra hastane hastane dolaştı. Bu aşamada İzmir İl Sağlık Müdürü Burak Öztop sürecin yönlendirilmesi ve Saygılı'dan umudun kesilme düşüncelerinin dillendirildiği bir anda, Allahtan umut kesilmedi ve o, hayata yeniden döndü.  

 

Adına Bornova'da ibadethane açılan Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi'nde 'cenaze namazı' bile onunla ilgili bu ağır süreçteki değerlendirmelerde öne çıktı. Ne mutlu Saygılı, söz konusu camide, önceki cuma ailecek şükür namazı kıldı. 

 

ÖZVERİLİ SAĞLIKÇILAR 

 

Bilal Saygılı,   sosyal medya hesabından, "Hastane tedavimiz sonucu Rabbimin izni, siz değerli dostlarımızın duası ve doktorlarımızın özverili tedavisi vesilesi ile çok şükür taburcu olduk. Tedavim bir süre evde devam edecek" açıklaması yaptı. 

 

Sağlık çalışanlarının emeğine minnettar olduğunu vurgulayan Saygılı, sosyal medya paylaşımında şunları söyledi: 

 

"Bu vesile ile şehrimizin sağlık sistemini başarılı bir şekilde yöneten kıymetli kardeşim İzmir İl Sağlık Müdürü Burak Öztop'a, Türkan Özilhan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Fuat YALVAÇ’a, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Gürbüz’e, her iki güzide hastanemizin Başhekim yardımcılarına, idarecilerine, doktorlarına, hemşirelerine, güvenlik görevlisinden temizlik ekiplerine kadar hepsine ayrı ayrı ve yürekten şükranlarımı sunuyorum."

 

Hayatında, hasta derecesinde bir ralli tutkunu olan, ulusal ve uluslararası yarışmalara bizzat katılan, Türkiye'yi de başarıyla temsil eden iş insanı Saygılı, bu kez 'Covit 19 Rallisi'nde 'Azrail'i geride bırakarak hayatının en önemli ödüllerinden biri olan 'yaşam'ı kazandı.