EĞITİM Haber Girişi : 26 Mart 2023 20:17

KARMEN AKADEMİ AÇILDI

KARMEN AKADEMİ AÇILDI

Buca’nın ilk ve tek MEB onaylı güzellik uzmanlığı kursu Karmen Akademi açıldı. 826 saatlik ustalığa denk belge sahibi yapacak Akademide bay ve bayanlara yeni iş imkanı sağlayacak olan Meslek Edindirme ve Mesleki geliştirme kursları verilecek
Karmen Akademi açılışına DEVA Buca İlçe Başkanı Aybar Uygur, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, MHP Milletvekili adayı Lokman Kızılören, MHP Buca Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kartal, Buca Belediyesi Eski Başkanı Ercan Tatı, Kızılçullular Kültür ve Dyanışma Derneği ve kalabalık davetli katıldı.

Karmen Akademi Kurs programında, Hijyen, Cilt Bakımı Uygulamaları, Zayıflama, Güzellik Uzmanlığı Tanımı, Epilasyon –Depilasyon, Müşteri ile İletişim, Anatomi – Fizyoloji – Deri, Masaj, Diksiyon, Cilt Bakımı, Makyaj, Vücut Bakımı, Ürün Eğitimleri, Mesleki Cihaz Eğitimi yer alıyor.  Kurs Hakkında açıklamada bulunan Kurum işletmecileri Türkan Dere ve Oğuzhan Görmez ortak yaptıkları açıklamada  “Meslek edindirme ve mesleki gelişim kursları, kişilerin meslek edinme ve mesleklerinde ilerlemelerine yönelik alanlarda bakanlıkça belirlenmiş uygun eğitim ortamlarında, öğrenim seviyelerine uygun öğretim programları doğrultusunda, bilgi, beceri, yetenek ve deneyimlerini geliştirdiği ve benzeri eğitimlerin verildiği çeşitli kurs kapsamındaki özel öğretim vermekteyiz. Meslek edindirme ve mesleki gelişim kursu açma işlemleri MEB kanun, yönetmelik ve yönergelerine göre yürütülmekte olup meslek edindirme ve mesleki gelişim kursu açma işlemlerinde yatırımcının dikkat etmesi gereken birçok konu bulunmaktadır. Sektörde olan deneyimimiz sayesinde çok karmaşık gelen meslek edindirme ve mesleki gelişim kursu açma işlemlerinde doğru ve en az maliyet ile en kolay açılışı sağlayıp devamlılık için gerekli rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriyoruz” dediler.Karmen Akademi İnkilap Mahallesi 502 Sokak F. Koreli Blok No.12-20 Şirinyerde hizmet vermekte.