GÜNDEM Haber Girişi : 08 Mayıs 2024 16:00

İzmirli Reklamcılar, Dernek Çatısında 35. Yılda Yeni Kadroyla

İzmirli Reklamcılar, Dernek Çatısında 35. Yılda Yeni Kadroyla
İzmir Reklamcılar Derneği(RD), 35 yıllık köklü geçmişiyle reklamcılık sektöründe önemli bir kilometre taşını daha geride bırakıyor. Dernek yeni yönetimini belirledi. İdeart Reklam Ajansı Kurucusu Turusan Çiner, başkan seçildi.

 

İzmir Reklamcılar Derneği yapılan genel kurul seçimi ile 33. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Turusan ÇİNER -İdeart Reklam Ajansı. Başkan Vekili; Mehmet ÖZSARUHAN - Modern Medya Grup. Başkan Vekili; Ece YAR - Bermuda Agency. Genel Sekreter; Emre YILMAZ - Fok Dijital. Sayman; Boran TÜRKAN - San Design Company. Yönetim Kurulu Üyesi; Okan ECER - Remedia. Yönetim Kurulu Üyesi; Göksel KÖSE - SODE Agency seçildi.

 

 

 

SEKTÖRDE ETİK STANDARTLAR...

 

 

 

Yeni yönetim kurulu, sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ederek, İzmir'in reklamcılık potansiyelini en üst seviyede değerlendirmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda, İzmir'in reklam sektöründeki potansiyelini artırmak, sektörün gelişimine katkı sağlamak ve üyelerinin profesyonel gelişimlerini desteklemek, sürdürülebilir reklamcılık modeli için çeşitli projeler ve etkinliklerle dernek iletişimini daha aktif şekilde geliştirmeyi planlıyor. Aynı zamanda İzmir’deki üniversite ve kurumlarla çeşitli projeler geliştirerek sektöre istihdam yaratılması amaçlanıyor.

 

 

 

Dernek, reklamcılık sektörünün güncel dinamiklerini takip ederek, üyelerine sektördeki en son trendler ve teknolojiler hakkında bilgi ve deneyim sunmayı hedefliyor. Aynı zamanda, etkin iletişim stratejileri geliştirilmesi ve sektördeki etik standartların korunması konularında da çalışmalar yürütülecek. Reklamcılık sektörüne dair ölçüm ve araştırma metotlarına ait standartların belirlenmesini sağlamak, veri üreterek ulusal ve uluslararası arenada bilgi paylaşımını kolaylaştırmak, sektöre işbirliği yaratmak için de çalışacak…

 

 

 

KATMA DEĞER YARATACAK PROJELER

 

 

 

Yönetim Kurulu Başkanı Çiner; “İzmir Reklamcılar Derneği olarak İzmir’e ve tüm üyelerimize, sektörümüze katma değer yaratacak projeler geliştirmeyi ön plana aldık. Reklamcılık sektörünün Türkiye ekonomisine katkısı ise çok önemli bir noktadadır. Bu sebeple sektörün gelişimine dair biz de, İzmir ekonomisi için önemli projelere odaklanacağız.”