GÜNDEM
Yayınlanma : 20 Ekim 2025 16:00
Düzenleme : 20 Ekim 2025 19:04

SAYGILI’DAN ATA’YA ÖVGÜ…

SAYGILI’DAN ATA’YA ÖVGÜ…
Saygılı, ‘Yalçın ağbi ile beraber çok güzel işler yapıyoruz. Kendisi başkan olduktan sonra esnaf ile diyalog kurulmaya başlandı, sorunlar daha çok dile getiriliyor ve çözümler bulunuyor. 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Belgin Uygur, İzmir programına partinin ağır topları ile birlikte İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata ziyaretiyle başladı.

SAYGILI’DAN ATA’YA ÖVGÜ…  
Ziyarette Ak Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı,  Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Bekle ile AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kerem Ali Sürekli’nin, İESOB Başkanı Yalçın Ata ile samimi diyalogları gözlerden kaçmadı.
Yalçın Ata’nın başkan olmasından sonra esnaf teşkilatında güzel projelerin üretilmeye başladığını belirten Bilal Saygılı, ‘Yalçın ağbi ile beraber çok güzel işler yapıyoruz. Kendisi başkan olduktan sonra esnaf ile diyalog kurulmaya başlandı, sorunlar daha çok dile getiriliyor ve çözümler bulunuyor. 

KENDİSİNDEN RAZIYIZ…
Bu açıdan hem insani olarak, kişisel ilişkiler açısından hem de meslektaşlarının sorunlarını ortaya koyup çözüm getirme anlamında güzel işler başarıyor. Biz kendisinden razıyız, Allah da ondan razı olsun. Beraber çalışmaya gayret ediyoruz, keyif de alıyoruz.’ dedi.