POLİTİKA Haber Girişi : 02 Aralık 2023 14:00

Genç İşinsanı Sönmez; Buca’da gençlerin yerelde sesi olmaya talibim

Genç İşinsanı Sönmez; Buca’da gençlerin yerelde sesi olmaya talibim
Bucalı Genç İşinsanı Barış Sönmez, ilçede gençlerin yereldeki sesi olmak amacıyla yola çıktı. Sönmez, CHP Buca Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı dosyasını CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya'ya sundu.

SÖNMEZ: BUCA'DA GENÇLERİN YERELDE SESİ OLMAYA TALİBİM 

 

 

Bucalı Genç İşinsanı Barış Sönmez, yerel seçim maratonunun başladığını hatırlatarak, 'Cumhuriyet Halk Partisi’nin evlatları olarak', bu maratonda gençliğinden aldığı enerji ile Buca Belediye Meclis Üyeliğine Aday olduğunu söyledi.

 

 

Başvurusunu Cumhuriyet Halk Partisi Buca ilçe binasında yapan genç aday, Barış Sönmez evraklarını CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya’ya teslim etti.

 

 

Adaylık başvurusunda Sönmez’i, Kızılçullular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Öznur ve derneğin Yönetim Kurulu üyeleri ile sevenleri yalnız bırakmadı. 

 

 

Gazetemize yaptığı açıklamada sadece kendi adına değil; genç öğrencinin, genç çalışanın, genç işsizin, genç esnafın ve bütün gençliğin adayı olduğuna vurgu yapan Buca Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Genç İşinsanı Barış Sönmez şunları söyledi:

 

 

 

"GENÇLERİN SORUNU YERELDE ÇÖZÜLMELİ"

 

 

 

 

“Bu adaylık sıradan bir adaylık değildir. Bu adaylık sadece Barış Sönmez adına yapılan bir başvuruda değildir; bu adaylık öğrencinin, genç çalışanın, genç işsizin genç esnafın ve bütün gençliğin adına yapılan bir adaylıktır. Mustafa Kemal Atatürk’ün (Bütün ümidim gençliktedir) diye özellikle vurguladığı gençliğin adaylığıdır. Bunun için biz (gençliğin sorunlarının yerelde çözülmesi gerektiğine olan inancımızla) bu göreve talibiz.

 

 

 

HEM CHP ÖRGÜTÜNDE HEM SİVİL TOPLUMDA EMEK VERİYOR...

 

 

 

Yerel yönetimlerde adaleti sağlamak için bu göreve talibiz. Buca da uzun yıllardır örgütümün içinde emek vermekteyim. Kızılçullular Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve birçok STK içinde çalışmalarda bulunuyorum. Bucanın sorunlarını biliyorum çözüm için üniversite kenti Buca’da gençlerin yerelde sesi olmaya talibim" dedi.