POLİTİKA Haber Girişi : 14 Mayıs 2022 00:35

DSP'nin Başkanları CHP'ye Katılacak

DSP'nin Başkanları CHP'ye Katılacak
Demokratik Sol Parti'nin tanınmış ve yıllarca partiye emek vermiş isimleri CHP'ye katılacak. DSP Eski Menderes İlçe Başkanı İbrahim Ünlübaş ve DSP Eski İzmir İl Başkanı Ramazan Solmaz, 14 Mayıs'ta CHP İl binasında rozet takacak.

Demokratik Sol Parti (DSP) Önceki dönem İl Başkanı Ramazan Solmaz ve DSP' den istifa eden Konak, Buca, Bornova, Kemalpaşa ve Menderes İlçe Başkanları Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katılma kararı kaldı.

 

 

Yarımada'da partisinden istifa eden DSP eski Menderes İlçe Başkanı İbrahim Ünlübaş,yuvadan uçan ve 'altı ok' rozetini takacak ak güvercin olacak.

 

 

 

Ayrıca,Konak Eski İlçe Başkanı Neslihan Göksel, Buca Eski İlçe Başkanı Mehmet Toprak, Bornova Eski İlçe Başkanı Ahmet Coşkun ve Kemalpaşa Eski İlçe Başkanı Mehmet Özer de CHP çatısı altında yerini alacak.      

 

 

 

Eski DSP'iler, 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü, CHP İzmir İl Başkanlığında, Saat 11.00'de düzenlenecek basın açıklaması ile Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılacak.

 

 

 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri ve İlçe Başkanlarının yer alacağı basın açıklaması ve katılım töreninin İzmir siyasetinde dengeleri nasıl etkileyeceğini, 'ak güvercin'i nasıl avlayacağını ve tabana nasıl yansıyacağını süreç gösterecek.