GÜNDEM Haber Girişi : 31 Ekim 2016 07:35

Cumhuriyet'e operasyon

Cumhuriyet'e operasyon
Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu, İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay ve Yazar Güray Öz'ün evi basıldı. Sabuncu ve Öz gözaltında. Yazar Hikmet Çetinkaya'nın evinde arama yapılıyor..

Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu, İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay ve Yazar Güray Öz'ün evi basıldı.

Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu gözaltına alındı. Akın Atalay yurtdışında olduğu için gözaltı kararı verildi.

Ankara'da da, Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Cumhuriyet gazetesi yazarı Güray Öz 'ün evi basılarak gözaltına alındı.

Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu ile yazarlar Aydın Engin, Hikmet Çetinkaya, Güray Öz, Hakan Kara ve Turhan Günay gözaltına alındı. Can Dündar'ın evinde arama yapılıyor. Gözaltına alınan Cumhuriyet yazar ve yöneticilerine beş gün boyunca avukat yasağı konuldu, bu süre boyunca avukatlarıyla görüştürülmeyecekler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.