POLİTİKA Haber Girişi : 18 Mayıs 2016 15:27

CHP'den katılmayan 4 vekil kim?

CHP'den katılmayan 4 vekil kim?
Kritik oylamaya katılmayan 4 CHP'li milletvekili arasında sürpriz isimler var

Meclis Genel Kurulu'nda dokunulmazlıklara ilişkin Anayasa değişikliği teklifinin görüşmelerine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da katıldı.  Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın teklifin tümü üzerinde milletvekillerinin sorularını yanıtlarken saat 19.39'da Genel Kurul Salonu'na girdi.

 Kılıçdaroğlu, Genel Kurul'da CHP Grubu için ayrılan yere oturduktan sonra dokunulmazlık oylaması başladı.

 CHP'li vekiller de dokunulmazlık oylaması öncesi oy kullanmadan önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

 Dokunulmazlıklarla ilgili ilk oylamaya CHP'den 4 milletvekili katılamadı.

 İNCE VE BAYKAL OYLAMAYA KATILMADI

Meclis'te dokunulmazlıklarla ilgili ilk oylamaya eski Genel Başkan, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, partide değişim için sahaya indiğini belirten Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin katılmaması dikkat çekti.

 

 

Sabah saatlerinde yazılı bir açıklama yaparak anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle oylamaya katılmayacağını ilan eden Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, sözünde durarak oylamaya katılmazken, Hatay Milletvekili Birol Ertem'in ise yetişemediği için oyunu kullanamadığı belirtildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.