POLİTİKA Haber Girişi : 21 Kasım 2016 15:16

CHP'de genç bir ismin yıldızı parlıyor

CHP'de genç bir ismin yıldızı parlıyor
'Kul sıkışmayınca Hızır' yetişmezmiş derler. CHP'nin çok uzun süredir bir türlü bulumadığı kadın ekran yüzü sorunu nihayet rafa kalktı. Artık o boşluğu Elfin Aslan Tataroğlu dolduruyor

BÜNYAMİN DOBRUCALI /      

Siyaset bilgi, birikim, yetenek ve elbette mücadele ister.

Ki bazen değil çoğunlukla bunların hepsi olsa bile, siyaset sizi hak ettiğiniz noktalara taşımaz.

Sabır, bu türden durumlarda en gerekli özelliktir.

Siyasette hak ettiği yerlere gelemeyen o kadar çok insan tanıdım ki sadece onların değil Türkiye'nin kaybı olduğuna yürekten inanıyorum.

Artık ekranlarda onu gördüğünde 'Bizim kız' çıkmış diyen dostlarımı görünce anladım ki Elfin Aslan Tataroğlu 'hak ettiği yerlere gelememiş sınıfından, hak ettiği yerlere gelmek üzere olanların sınıfına dikey geçmiş' yapmış bile.

Bilgisi ve birikimiyle bunu çok önce hak ettiğini göstermişti zaten.

DSP dönemi İzmir Miletvekillerinden Güler Aslan'ın kızı olan Elfin Aslan Tataroğlu aileden gelen siyasi genlerin hakkını veriyor.

CHP'nin çok uzun zamandır aradığı kadın ekran yüzü Elfin Aslan Tataroğlu oldu.

İyi de oldu.

AK Parti adına ekranı dolduran akademisyeninden gazetecisine, anketçisinden avukatına kadar kim çıkarsa çıksın karşısına Elfin Aslan Tataroğlu geri adım atmıyor.

Dik duruşu, konuşmasından ödün vermeyişi ve derdini akıcı bir üslupla anlatışı onun için artı puan olarak yazılıyor hanesine.

Ekrana yakışan bir yüz olduğu ise su götürmez bir gerçek.

CHP adına büyük bir kazanç.

Erkek tartışmacı boyutunda fazla zorluk çekmeyen CHP, Elfin Aslan Tataroğlu sayesinde kadın tartışmacı boşluğunu da doldurmayı başardı.

CHP tabanı ekranda ezik, sinmiş, derdini anlatmaktan aciz temsilcisini görmek istemiyor.

Elfin Aslan Tataroğlu'nun başarılı performansı CHP'nin ekran yüzü anlamında aradığı taze kanı bulduğunu kanıtlıyor.

Bu tempo Elfin Hanımı ilk seçimde Meclis'e taşır.

Önseçim sandığı olsa da, olmasa da.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Halil İbrahim Demir 01 Ocak 1970 02:00

    Iki seçim döneminde 1 kez Aday oldu ve onun kadar çalışan bir aday görmedim ama seçilemedi 9. Sıradan kadına değer veren CHP Kendisi izmirde tek kadın pm iken elfin Hanım ı mv olması için tercihlerini onun için kullanmayanlar umarım şu an onlar için ve bu ülke için verdiği savaşı görürler ve hak edene hakkını verirler

  • Hakkı Pamukçu 01 Ocak 1970 02:00

    CHP için büyük kazanç...saygıdeğer annesinin ve babasının izinde olacağından önemli bir siyasetçi olacağına dair inancım tamdır...başarılar dilerim..