KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 26 Ekim 2016 20:16

CHP Tire'de şiir tadında etkinlik

CHP Tire'de şiir tadında etkinlik
CHP Tire İlçe Örgütü bünyesinde kurulan 'Kültür, Sanat ve Sosyal Etkinlikler Komisyonu' tarafından organize edilen program, katılanlara büyük keyif verdi.
CHP İlçe Örgütü bünyesinde kurulan 'Kültür, Sanat ve Sosyal Etkinlikler Komisyonu' geçtiğimiz gece halktan katılımların da olduğu geniş kapsamlı bir "Şiir Gecesi" düzenledi. Bakır Han'ın ikinci katında hizmet veren Leman Hanım Kültürevi'nde gerçekleştirilen gece programında Tireli birçok şiir sever bir araya geldi. Aralarında amatör şairlerin de olduğu etkinlikte, gece boyu saz ve gitar müziği fonu eşliğinde katılımcılar sevdikleri şiirleri okudular, sohbetlerde bulundular, şiirden ve edebiyattan konuştular.
BAŞKAN ŞENOYAR'IN KURDURDUĞU KOMİSYONLARDAN BİRİ
CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve Komisyon Başkanı Gülgen Keser Gözeger'in de katıldığı programın oldukça keyifli ve hoş geçtiğini belirten Başkan Şenoyar, göreve geldikten sonra kurdurduğu beş komisyondan birinin de 'Kültür, Sanat ve Sosyal Etkinlikler Komisyonu' olduğunu söyledi. Toplam 25 üyeye sahip olan komisyonun partili partisiz tüm Tirelilere sanat, edebiyat, kültürel ve toplumsal gelişimi sağlayacak faaliyetlerde öncülük etmesinin amaçlandığını söyleyen Şenoyar; "Şiir gecesi oldukça güzel ve geliştirici oldu. Hepimiz kendimize edebi anlamda yeni şeyler kattık. Şiiri, edebiyatı ve sanatı paylaştık. Modern ve gelişmiş toplumların en önemli ve belirgin özelliği olan sanatsal ve kültürel gelişmişlik seviyesine küçük de olsa bir katkı sunmak istedik." şeklinde konuştu. (Buyuktire.com)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.